LETS DESIGN | League Of Legends Banner Çalışması - Cazza144 [INDIRME LINKLI]

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
yepyeni bir video ile daha sizlerleyiz.Bu videomda LOL seven arkadaşlar için bir banner tasarladım.İndirme linkini koyduğum bu banner çalışmasının speed art'ını sevdiyseniz videoyu beğenebilir bana abone olabilirsiniz.
*Bunun dışında video 3 kere kesildi evet çünkü Bandicam pre hesabım olduğu halde 2 kere premium hesap gitti ve normal free versiyonunu kullanan biri gibi kullandım bandicamı.Bu problem yüzünden özür dilerim kusura bakmayın.

♣İndirme Linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

♣Şarkı İsmi Tobu - Infectious [NCS]

^Videoyu beğendiyseniz abone olmayı , like butoncuğuna basmayı ve yorum atmayı unutmayınız :)

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ellerine sağlık :)

İndirme linki koyman çok hoş olmuş bir tane site açarsan çok güzel olabilir. :p
Tasarımını da ben ayarlarım :D
SEO'n artar ise daha fazla aboneye ulaşabilirsin buda daha çok bu uğraşa sarılmanı sağlar :D

Son düzenleme:

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu pek yaqamamış qnq :'(
Tek oyuna özel olduğu için ve herkesin kullanımına vereceğim için fazla özen göstermedim :) ( anlarsın ya hani işte herkes kullanınca daha değersiz bir şeyler olması gerekir genellikle bilirsin)((örneğin tuvalet kağıtları , evdekiler yumuşacıktır yanakları okşar ama okuldakiler zampara gibidir derini kopartır))[DOUBLEPOST=1412103519,1412103368][/DOUBLEPOST]
Ellerine sağlık :)

İndirme linki koyman çok hoş olmuş bir tane site açarsan çok güzel olabilir. :p
Tasarımını da ben ayarlarım :D
SEO'n artar ise daha fazla aboneye ulaşabilirsin buda daha çok bu uğraşa sarılmanı sağlar :D
SEO ?

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Tek oyuna özel olduğu için ve herkesin kullanımına vereceğim için fazla özen göstermedim :) ( anlarsın ya hani işte herkes kullanınca daha değersiz bir şeyler olması gerekir genellikle bilirsin)((örneğin tuvalet kağıtları , evdekiler yumuşacıktır yanakları okşar ama okuldakiler zampara gibidir derini kopartır))[DOUBLEPOST=1412103519,1412103368][/DOUBLEPOST]
SEO ?
Haklısın belirli bir konuya odaklanarak ortaya bir şeyler çıkartmak kadar zoru yoktur bu yüzden grafiker kendini daraltılmış ve kısıtlanmış hisseder ve bu yüzden özgün çalışamaz.
[Çok güzel konuşma qeyf]

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
SEO ?
Zuri yazınca senin siten filan çıkıyor Google'da daha önde olmana yarıyor böylece videoların daha çok tıklanıyor izleyenler aboğ link atar diye ağızlarından salyalar çıkarak abone oluyor. :D

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Haklısın belirli bir konuya odaklanarak ortaya bir şeyler çıkartmak kadar zoru yoktur bu yüzden grafiker kendini daraltılmış ve kısıtlanmış hisseder ve bu yüzden özgün çalışamaz.
[Çok güzel konuşma qeyf]
Beğendim lan şuku :D
Zuri yazınca senin siten filan çıkıyor Google'da daha önde olmana yarıyor böylece videoların daha çok tıklanıyor izleyenler aboğ link atar diye ağızlarından salyalar çıkarak abone oluyor. :D
Hmm bakarız bakarız wowowow salya