LEVEL NE İŞE YARAR VE NASIL SERVER KURULUR VEDR NASIL GİRİLİR

Serkan33

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1- Level ne işe yarıyor yeşil çizgi altaki
² - Server ne nasıl katılımın nasıl oluştura bilirim
Yardımcı olur musunuz
Vede yeni sürüm lerin çıkış zamanını nereden bulabilirim

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pocket edition 'da herkese açık serverlere katılınmıyor diye biliyorum ben. Tabii ben pocket edition'u en son 5 ay önce oynadığım için emin değilim.

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Levellar Eşyalara Büyü Basmak İçindir 2 - Server Kurmak için Para Lazım Ama Girebilmek için LAN dan değilse Üstte External Gibi bişi var ona tıkla ip bide isiim yazıyo ip gir

3. Onu Bilmem Ama Play Storedan İndirirsen Yeni Güncellemede Otomatik men yeni sürüme update edebilir

İyi Forumlar

DenizCya

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Level konusunu arkadaş açıklık getirmiş server konusunu şöyle açıklıyim şu an Türkiyenin en büyük MCPE serverinde kuruculuk yapıyorum aynanda 150 online olmuştu tecrübelerime dayanarak söyliyim Server açmak için herhangi bir hostingden Vds almalısın (tavsiyem) çünkü hazır serverlerde Vds üzerinde kuruluyor fakat hazır servere verdiğin ücreti vdsye verirsen 2 katı server açabilirsin eğer para vermek istemiyorsan pocketmine üzerinden açabilirsin fakat pocketmine senin bilgisayarın, telefonun veya tabletin üzerinden ram çekiyor yani olan size oluyor buda 10 kişi aynanda girince çökmesine sebep oluyor 3 liraya bile server açabilirsin basit bir şekilde leet.cc fakat pek güvenli değil bütün pluginler çalışmıyor.