[Level Sistemi]

Pentatonix

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.

Mob öldürerek level atlatan plugin varmı mesela oyuncu 1 level 10 mob kestikten sonra 2 level 40 mob kestikten sonra 3 level vb.. olsun hangi levelde kaç tane kesmesi gerektiginide ben ayarlıyabiliyim böyle bir plugin varmıdır ?

Sadece level sistemi içersin heros plugini gibi class vb karışık olmasın.

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zorla değil ya birader. Ben teklif yapıyorum isteyen kabul eder istemeyen reddeder. Sen böyle mesaj atınca ben hiç "forumu beleşçiler basmış" diyor muyum?
forum insanların fikirlerini paylaşacağı veya anlamadığı konularda yardım alacağı bir platformdur kardeş minecraftTÜRK forumu da minecraft konusunda türklerin yardım almasını sağlıyor yardım konusunda para istemek ?

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
forum insanların fikirlerini paylaşacağı veya anlamadığı konularda yardım alacağı bir platformdur kardeş minecraftTÜRK forumu da minecraft konusunda türklerin yardım almasını sağlıyor yardım konusunda para istemek ?
Forumun anlamını çok yanlış anlamışsın :) Forum tartışma ortamı demek. İnternette forum farklı amaçlarda kullanılabilir. Bir işi parayla veya parasız yapabilirim. Bu beni ve alıcıyı bağlar seni değil. Ben teklif yaptım teklif de alıcıyı bağlar. Seni bağlamaz.
Ayrıca forumda ücretli eklenti yapmak yasak değil. Böyle bir kural varsa söyle biz de bilelim.
Forumu beleşçiler basmış.

[Yeni Konu] Yardım bilgisayarım yok mümkünse i7 işlemcili 16GB 2133Mhz ram 512Bit ekran kartı olsun.
[Cevap] Şu kadar paraya şunu satarım.
[Cevap2] Forumu yankesiciler basmış.

Ben plugin yapmayı öğrenmişim gelip yardım etmek yerine satmak benim tercihim olur kısacası. Buna ne sen ne de bir başkası karışamaz. Şimdi anladın mı? :)

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumun anlamını çok yanlış anlamışsın :) Forum tartışma ortamı demek. İnternette forum farklı amaçlarda kullanılabilir. Bir işi parayla veya parasız yapabilirim. Bu beni ve alıcıyı bağlar seni değil. Ben teklif yaptım teklif de alıcıyı bağlar. Seni bağlamaz.
Ayrıca forumda ücretli eklenti yapmak yasak değil. Böyle bir kural varsa söyle biz de bilelim.
Forumu beleşçiler basmış.

[Yeni Konu] Yardım bilgisayarım yok mümkünse i7 işlemcili 16GB 2133Mhz ram 512Bit ekran kartı olsun.
[Cevap] Şu kadar paraya şunu satarım.
[Cevap2] Forumu yankesiciler basmış.

Ben plugin yapmayı öğrenmişim gelip yardım etmek yerine satmak benim tercihim olur kısacası. Buna ne sen ne de bir başkası karışamaz. Şimdi anladın mı? :)
Yukarıdaki soru cevap bölümünü yanlış yazmışsın doğrusu:
SORU:Bilgisayarım bozuldu sıkıntısı ekran kartı yeni bir ekran kartı önerirmisiniz?
CEVAP:Sana bu kadar paraya satarım
Seninle daha fazla iletişim kurmayacağım SEYYAR SATICI

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarıdaki soru cevap bölümünü yanlış yazmışsın doğrusu:
SORU:Bilgisayarım bozuldu sıkıntısı ekran kartı yeni bir ekran kartı önerirmisiniz?
CEVAP:Sana bu kadar paraya satarım
Seninle daha fazla iletişim kurmayacağım SEYYAR SATICI
Ben bir cevap satmıyorum dikkatini çekerim. Plugin satıyorum. Bir antivirüs yazılımı düşün. Üretici bunu ücretsiz de dağıtabilir. Ama ücretli de dağıtabilir. Artık anlamışsındır umarım? Kurma. Beleşçiler benimle iletişim kurmasın.

RetriquAz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Jobs pluginini dae kullanabilirsin

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi