LevelTr gift kod alcam güvenlimi ?

CryZie

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Beyler gift kod alacağım leveltr ama güvenlimi bilmiyorum sizden alan varsa mesaj atın

LySoon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eminmisiniz la Ben Mc den Pre alıcam para var ama Kredi Kartı istiyodu :D
Kartım olmadıgından alamadım

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bro en iyisi minecraft.net den almak kredi kartım yok diyorsan level.tr veya maxigame yide tercih edebilirsin 2 side güvenli şahsen ben maxigameden aldım 7 ay geçti aradan bir sıkıntı yok :)

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2'side Kötü Bence
Sitesinden 55 TL 'ye Aldım
Senin Verdiğin Sitede 72 TL 'ye Satılıyor .S

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İninal Kart Alıp Rahat Şekilde Kendi Sitesi Üzerinden Alabilirsin
Kullanımı Basit Bir Kart Yaş Sınırlaması Ve Ek Bir KrediKartı İstemeden Kullanabiliyorsun İçine Yüklediğin Kadar Sadece Tel No ve Yanılmıyorsam Tc No İsteyip Aktif Ettikten Sonra Her Türlü Alışveris Sitesinde Kullanabilirsin. Benim Pek Bilgim Yok Ama Araştırıpta Bilgi Edinmelisin 3-5 TL Bir İlk Yüklemede Ek Ücret Ödüyordun Sanırsam 60 TL ye Alabilirsin İninal İle Diğer Sitede 72,5 TL Arada Biraz Fark Var Araştırdıktan Sonra Birde Öğle Düşünmeni Tavsiye Ederim

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Verdiği gift code minecraft.net'te aktifleşirse problem olmaz, tabi mobille alıcak isen fiyatının yüksek olması muhtemel.

25 tl'ye alınıyor, 5 tl kart parası. 20 tl'yide zorunlu içine yüklüyor yani 20 tl'nin üstüne ekleyerekte gene alabilir. Oradan alıp böyle şüpheye düsüceğine bu en iyisi.
Ve kartı Migros'tan satın alabilirsin.
Bende Kullanmadım Hiç Ama Almayı Düşünüyorum steam Ve Premium Almak İçin Ama Daha Hd5400 Ekran Kartıyla Dolaştığımdan steam İşlerine Girişmedim :p

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Leveltr güvenlidir rahatlıkla alabilirsin buradaki insanlar farklı yerlerden alışveriş yapmadıgından bilemiyor dogru olarak için rahat olsun güvenle alabilirsin giftcodemi oradan aldım