Lich vs Necromancer

Sence Hangisi ?

• Lich

Kullanılan: 1 12.5%
  • Necromancer

Kullanılan: 7 87.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Bazı sebeplerden dolayı geliştirdiğim sınıf kütüphanesinin yetenek classlarını test etmek için yaptığım iki test sınıfı.Biliyorum savaçı,barbar gibi klasik sınıflarlada test edebilirdim.Ama iki tane summoner tipi kapıştırmak bence daha hoş oldu.
Testler başarılı ,bi çok bugu çözdüm sayelerinde.Ama genede içime oturdu,ulan dedim bunları madem yazdık bi işe yarasın youtubeye koyayım.

İyi seyirler,yorumlarını ve anketi unutma.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lich'i görünce dotka sandım :|

S

Switcher

Ziyaretçi
Çok güzel kodluyorsun, süper olmuş yetenekler

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ben necromancer diyorum.
Ama Lich ve Necromancer'i 1v1 yaptır o zaman belli olur.
Tabi elverişli ise. :/

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
PvP için Lich daha iyi, PvE için Necro daha iyi gibi duruyor. Tabii bu buradaki bilgi ve statlara bakarak verilmiş bir düşünce. İki av arasındaki iskelet ve zombiinin hasarları, despawn süreleri aynı mı mesela ?

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kesinlikle necromancer tarafındayım. Diablo II adlı efsane oyunda da seçtiğim gibi..
Ayrıca sana farklı bir ilgim var Zindev. Neden bilmiyorum.. Belki konuşman, Belki tavırların, Belki kendine olan güvenin, Belki de yazdığın yazının tipi..

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
PvP için Lich daha iyi, PvE için Necro daha iyi gibi duruyor. Tabii bu buradaki bilgi ve statlara bakarak verilmiş bir düşünce. İki av arasındaki iskelet ve zombiinin hasarları, despawn süreleri aynı mı mesela ?
İkiside hemen hemen aynı class,sadece mobun tipi,verdiği etki ve görsel efektleri farklı.