#Lider - Atatürk!

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben @NathaNomel ve bu hesabım çok eski bir hesabım yeni hesap değil normal şartlarda bu hesabıma girmeyecektim ama yorumları okuyunca kendimi tutmadım tüm sırrı bozayım mı aslında resimdeki Atatürk değil (şaka şaka ben öle düşünüyorum)

Aramızda para toplayıp bence @NoPermission 'a düzgün bir grafik tableti alalım wacom bamboo mesela gerçektan kağıt ve bilgisayarda çizdikleri bir değil.
Allah tuttuğunu altın etsin, Allah ne muradın varsa versin. İnşallah "Felsefe Taşı" olursun.

Şimdi madem çoğunluk böyle düşünüyor olaya açıklık getireyim. Bakış açısı denen olay burada devreye giriyor. Aşağıda ki fotoğraflardan hangisi gerçek Atatürk'tür? Sorumuz bu :D Şimdi olayı anlatayım. İlkini çizseydim herkes; "Woawoaowo" diyecekti çünkü herkesin aklında ki Atatürk modeli tam olarak bu. İkinciyi çizseydim şu an ki olan durum yaşanacaktı; yani bir kesim "Çok güzel olmuş.", bir kesim ise "Alakası yok?" diyecekti. Üçüncüyü çizseydim "Atatürk nerede?" denilecekti. Dördüncüyü çizseydim "Babama benziyor." vs. vs. dalga geçici ifadeler kullanılacaktı. Olayı net olarak anlatabildiğimi düşünüyorum :)

[NOT: Kaş olayına detay getirecek olursam. Bu boyanmamış bir resimdir. Bakınız dördüncü resimde ki kaş etrafında ki gölgeleri değerlendirmeye alırsak, kaşın dışında oralarıda çizmiş ve siyaha boyamış olacaktım. Yine aynı tepkiyi çekecektim. Halbu ki şu an ki resim boyansa "OHA!" diyebileceğiniz türden. Buna karakalem çalışması denir. Eğer bana boya kalemi sponsor olursanız. Resimlerimi boyarım artık afsasfsa]

http://www.************/images/editor/default/0001/06/f089b3f5045557f987b5ce90c3ea0609786fcd0e.jpeg