LifeMC.Nitrado.Net | BuildUHC|Archer|SG|IronSoup|MCSG|UHC|Classic| FFA | 1.7/1.8 | Bounty | Market

JastRekt__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba,
Emek verilmiş ve kaliteli bir sunucu'ya benziyor başarılarınızın devamını dilerim.
Fakat donorlara mute yetkisi vermek ne kadar doğru olur bilemem,
sonuçta her donor alan iyi niyetli olmuyor, size tavsiyem şu şekilde yapabilirseniz;
Donorlar'a illa mute yetkisi vereceğim diyorsanız; donorlar en fazla 10 dakika mute atabilmesi
gibi bir sistem yapabilirsiniz, bu şekilde kimse kafası esince istediği kadar atamaz.
Başarılar Dilerim...

LifeMCTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bir sürü isim deniom hepside kayıt olmuşsun dio oynamicam arık maalesef :/
Öncelikle merhaba,
Emek verilmiş ve kaliteli bir sunucu'ya benziyor başarılarınızın devamını dilerim.
Fakat donorlara mute yetkisi vermek ne kadar doğru olur bilemem,
sonuçta her donor alan iyi niyetli olmuyor, size tavsiyem şu şekilde yapabilirseniz;
Donorlar'a illa mute yetkisi vereceğim diyorsanız; donorlar en fazla 10 dakika mute atabilmesi
gibi bir sistem yapabilirsiniz, bu şekilde kimse kafası esince istediği kadar atamaz.
Başarılar Dilerim...
Selam , öncelikle Donorlara Mute yetkisi vermemizin sebebi ise donor satışlarımızın az olmasından kaynaklıdır. Satış olmadığı için ve aktif yetkili bulamadığımız için Donorların en azından "Ben bu yetkiye para verdim kötüye kullanıpta zarar görmek istemem" gibi bir düşünceyle hareket etmesini bekliyoruz. Yetkili varken zaten donorların mute atmasını beklemiyoruz. Sunucumuzda Yetkili sayısı az ve aktif olabilecekleri zaman dilimi de belli değil. Aktif olgun ve kültürlü yetkili bulmakta güçlük çekiyoruz. Bir süre Moderator başvurusu için şablon oluşturduk ve sunucudan tabela yardımı ile erişim sağlattık. Oyuncular alım varmı Başvuruma cevap verin. Moderator nasıl olacağım ? gibi soruları sormakta daha çok ısrar etti. Sunucuya her giren girdiği dakika nasıl Moderator olacağım ? diye sormaya başlıyordu. Kuralların ne olduğunu bile okumadan... Donorlara Mute yetkisi vermemizde sunucuda yetkili yokken en azından yetkili görevi görmeleridir. Ilgiliniz için teşekkür ederiz ve bu yazıyı buraya kadar okuduğunuz içinde. :)

YumukluSucurta

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ben sebebsiz yere banlandim sırf pipilipikachu adlı kişiyi öldürdüm diye jittere yaptım makro diye banlandim ismim PyroBuilder lütfen banimi ve mutemi kaldırın muteli olduğum için bir şey yazamiyordum itiraz edemiyordum

Öneriniz için teşekkürler. Dikkate alacağız. En kısa zamanda Shader görüntüleyle fotoğrafları çekeceğiz.

Shaderlı Fotoğraflar eklendi.
Kardeşim ben anlamsizca banlandim ismim PyroBuilder nedeni pipilipikachu adlı Playeri öldürdüm diye makro diye banladilar hal bu ki ben jitter yapıyordum hatta lütfen kaldırın skypeye uygun ve benim için de uygun zamanda konuşalım nasıl jitter yaptığımı görün

Gelişmeli'den kastınız bir açığımız veya öneriniz varsa bunu söylemenizi rica ederim.

Yeni Rekorumuz 76 !!

Desteğini eksik etmeyen herkese teşekkürler.
Lütfen yardım. Edin!!!!!! İsmim
PyroBuilder

Kardeşim ben sebebsiz yere banlandim sırf pipilipikachu adlı kişiyi öldürdüm diye jittere yaptım makro diye banlandim ismim PyroBuilder lütfen banimi ve mutemi kaldırın muteli olduğum için bir şey yazamiyordum itiraz edemiyordum

Kardeşim ben anlamsizca banlandim ismim PyroBuilder nedeni pipilipikachu adlı Playeri öldürdüm diye makro diye banladilar hal bu ki ben jitter yapıyordum hatta lütfen kaldırın skypeye uygun ve benim için de uygun zamanda konuşalım nasıl jitter yaptığımı görün

Lütfen yardım. Edin!!!!!! İsmim
PyroBuilder
Facebook takı grup isteğini kabul edin ismim Yasin Yatkın

BlackSkripter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Servere Giremiyorum Ben Sifremi Unuttum Ve Crackli Hesabım Yok Napabilirim ? Bu Arada Skypeden Kabul Ederseniz Sevinirim İsteğimi.

BlackSkripter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pardon Yanlış Mesaj.
Cidden Pardon.

Ordamısınız Servere Giremiyorum Şifremi Unuttum Napabilirim ?

Şifremi Nasıl Geri Düzeltebilirim ? Bu Arada Skypeden Kabul Ederseniz Sevinirm tabii ki Sizin Tercihiniz.