Yunus65
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle şunu belirteyim ben küfür etmeyen bir insanım. Küfürü çok aşırı sinirlenmediğim sürece asla etmem. Sunucudaki Ajan_31 adlı şahıs sürekli beni rahatsız ettiğinden dolayı artık bıkmıstım bir anlık sinirden dolayıda küfür ettim. Eğer rahatsız olduysanız Özür Dilerim.Berbat Bir server.Kurucu küfürbaz.En ufak şeyde küfür ediyor.14 Kişilik serveri yönetemiyor.
Canı sıkılan server açıyor.Bıktık sizden!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Beni tanımadan etmeden kurucu Küfürbaz demeniz sizi komik duruma düşürüyor. Ben aşırı sinirlenmediğim sürece Asla küfür etmem.
Birde 14 kişilik sunucuyu yönetemiyor demişsin olayın aslını bilmeden konuşuyorsun 30 kişilik sunucuyu yönetmiş biriyim aslında 30 çok bir sayı değil nice serverler var 500 600 kişi çeken bilip bilmeden konuşman beni biraz sinirlendirdi açıkcası.
Ve bu yorumu neden yazdığınıda biliyorum. Skripter arıyormusunuz diye defalarca kez yazıp en sonunda aramıyorum dediğim için konuyu baltaladığın bariz belli lütfen konumda Kirlilik yapma.
Moderatorlere Buradan Sesleneyim Konumu Baltalayan Arkadaşın Yorumunu Silerseniz Sevinirim.