LightMine Hub Sunucusuna alım !

sunucumuz iyi bir mevkiiye ulaşabilirmi ?

• Kullanılan toplam oy
    7

ZümrüdüAnkaBerat

Satılık hub server ve .com alan adı !!
En iyi cevaplar
0
merhabalar arkadaşlar ben LightMine hub sunucusunun yetkililerinden berat.
başlıkta'da gördüğünüz gibi sunucumuzda çeşitli alımlar mevcut.
sunucumuzda rehber moderatör tasarımcı gibi alımlar bukunmaktadır.
sunucumuz şuanda aktif durumda fakat sunucu yeni açıldıgı için oyuncu sayısı yok
.

SUNUCU IP ADRESİ: 37.123.97.109 * ARKADAŞLAR PLAY.LİGHTMİNE.COM ALAN ADINA GEÇMEK İÇİN SPONSOR ARIYORUZ.SPONSOR OLAN KİŞİDE HİÇBİR BİLGİ İSTENMEYECEK KOMUT BİLGİSİ BUİLD BİLGİSİ VESAYRE SUNUCUMUZDA ÜST BİR MEVKİSİ BULUNACAKTIR.SPONSOR OLMAK İSTEYENLER SKYPE ADRESİME ULAŞSIN.SKYPE DESTEK ADRESİ: sonlimon.sadece sponsor olmak isteyen kişiler destek açsın.sunucumuzun gelişmesi için bu alan adı çok önemli bir durumda. *

SUNUCU SAHİBİ: EmreBurnout

SUNUCU SAHİBİ: Berken İsbir

SUNUCU YETKİLİSİ: SonYumurtaYT - BERAT - BEN ALIM FORMU AŞAĞIDA !

ALIM FORMU->-<
İSMİM VE SOYİSMİM:
-
Oyun İçi Kullanıcı adım:
-
oturuduğum şehir:
-
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: BU TASARIMCILAR İÇİN GEREKSİZDİR.
-
bir kullanıcı size sebepsiz yere banlandığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: BU TASARIMCILAR İÇİN GEREKSİZDİR.
-
hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ?: faction,skyblock,pvp vesayre...
-
türkcenize güveniyormusunuz,türkce kelime hataları çok önemlidir !:
-
HERHANGİ BİR TASARIM RESMİ : BU ALAN REHBER VE MODERATÖRLER İÇİN GEREKSİZDİR !

xTargetcTatam

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ALIM FORMU->-<
İSMİM VE SOYİSMİM:
-Erdem Utku Çakmakçı
Oyun İçi Kullanıcı adım:
-xTargetcTatam
oturuduğum şehir:
-İstanbul
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: BU TASARIMCILAR İÇİN GEREKSİZDİR.
-Bu Serverdeki Kurala göre değişir örneğin serverde çalınan eşyalardan biz sorumlu değilsek bunu için birsey yapamam ama bu kuralın tam tersi ise bu değişir
bir kullanıcı size sebepsiz yere banlandığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: BU TASARIMCILAR İÇİN GEREKSİZDİR.
-hiçbir Oyuncu Sebebsiz Bir yere banlanmaz illaki banlana kişi kural çiğnemiştir ve bu sebebten dolayı ban yemistir
-Skyblock
-Evet

Işık_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderator Alım Formu
Adım: Osman Berk
Nick OsmanBerk
Oturduğum şehir:İzmir
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ? : Olayın nasıl olduğunu sorar ve kanıt isterdim
bir kullanıcı size sebepsiz yere banlandığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: Bir kanıt yoksa yapacağım hiçbir şey yok.
hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ?: Her bölümle ilgilenirim.
türkcenize güveniyormusunuz,türkce kelime hataları çok önemlidir !: Güveniyorum.

ZümrüdüAnkaBerat

En iyi cevaplar
0
Moderator Alım Formu
Adım: Osman Berk
Nick OsmanBerk
Oturduğum şehir:İzmir
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ? : Olayın nasıl olduğunu sorar ve kanıt isterdim
bir kullanıcı size sebepsiz yere banlandığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: Bir kanıt yoksa yapacağım hiçbir şey yok.
hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ?: Her bölümle ilgilenirim.
türkcenize güveniyormusunuz,türkce kelime hataları çok önemlidir !: Güveniyorum.
kullanıcı sadece 1 konu ile ilgilenmeli.sadece bir sunucuda yetki vereceğiz.bu arada yetkililer her bakımdan destek olmalı özellikle reklam ve oyuncu cağırma bakımından.sunucumuzun genel bir kitlesi yok.

KararsizBey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ALIM FORMU->-<
İSMİM VE SOYİSMİM:
- HAKAN DEMİR
Oyun İçi Kullanıcı adım:
- TheAstyGamer
oturuduğum şehir:
- Manisa
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?:
- çalınan eşyalar bizden değildir diye bir şey varsa bir şey yapmam kural tam tersi ise çalan kişiden geri alıp çalınan kişiye veririm. SS KANIT LAZIM AMA
- Neden Banlandığnı sorarım. eğer abartı veya amaçsız bir şekilde banlandıysa banlayan kişiyi şikayet ederim
- FACTİON
türkcenize güveniyormusunuz,türkce kelime hataları çok önemlidir !: Orta

Son düzenleme:

Darkclash

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SMİM VE SOYİSMİM: Arda Demir
-
Oyun İçi Kullanıcı adım: Ardaa
-
oturuduğum şehir: Ankara
-
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: İTEMİN ÇALINDIĞI İLE İLGİLİ BİR VİDEO VEYA SS İSTERİM YOKSA İTEMİNİ GERİ VEREMEM.
-
bir kullanıcı size sebepsiz yere banlandığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: BENDE NEDEN BANLANDIĞINI BİLMEDİĞİM İÇİN BİŞEY YAPAMAM, SİZE BİLDİRİRİM.
-
hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ?: Faction
-
türkcenize güveniyormusunuz,türkce kelime hataları çok önemlidir !:Türkçeme Güvenirim İnsanlık hali Bazen Klavye Hatası vs. olabiliyor ama olmazsa Türkçeme güvenirim
-

Son düzenleme:

xSystemm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ALIM FORMU->-<
İSMİM VE SOYİSMİM: Sinan Soytürk
-
Oyun İçi Kullanıcı adım: iEnes_PRINTER
-
-
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: SS İSTERİM YOKSA İTEMİNİ GERİ VEREMEM.
-
bir kullanıcı size sebepsiz yere banlandığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: Kurucuya sorarmısın beyfendi
-
hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ?: PVP-
türkcenize güveniyormusunuz,türkce kelime hataları çok önemlidir !: Hiç hata yapmadım şuana dek 5 senedir yani
-
HERHANGİ BİR TASARIM RESMİ : Moderatör

ZümrüdüAnkaBerat

En iyi cevaplar
0
ALIM FORMU->-<
İSMİM VE SOYİSMİM: Sinan Soytürk
-
Oyun İçi Kullanıcı adım: iEnes_PRINTER
-
-
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: SS İSTERİM YOKSA İTEMİNİ GERİ VEREMEM.
-
bir kullanıcı size sebepsiz yere banlandığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: Kurucuya sorarmısın beyfendi
-
hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ?: PVP-
türkcenize güveniyormusunuz,türkce kelime hataları çok önemlidir !: Hiç hata yapmadım şuana dek 5 senedir yani
-
HERHANGİ BİR TASARIM RESMİ : Moderatör
kusura bakmayın yeterli bulunmadıgı için reddedildinniz.

LeventForusdu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi Kullanıcı adım:MaxFlash
-
oturuduğum şehir:Azerbaycan ama Türkce yi iyi biliyom
-
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: Öncelikle hangi iteminin çalındığını sorarım sonra ss varmı solerim ss varsa ss bakarım doğruysa kullancıyı dolandırıcılık dan banlarım
-
bir kullanıcı size sebepsiz yere banlandığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: Öncelikle kimin banladığını sorarım Admin Smod veya başkası sebebini sorarım sebebi olarak banlamışa bir şey diyemem
-
hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ?: Moderator
türkcenize güveniyormusunuz,türkce kelime hataları çok önemlidir !: 3 senedir

İSMİM Levent Soyisim : GokTurk

hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ? Benim için farketmez faction skyblock hepsini biliyom ama genellikle skyblock

Son düzenleme:

Absolished

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstediğin Yetki[Kendi eklediğim]:Moderatör veya Rehber.
İSMİM VE SOYİSMİM:

-Berke ÜNAL.Soyad BÜYÜK yazılır!
Oyun İçi Kullanıcı adım:
-Kolpacino.
oturuduğum şehir:
-Kocaeli-Çayırova.
-O şahısa cevabım:Eğer elinizde SS yani screen shot 'uvarsa geri verebilirim maalesef yoksa veremem.Fakat screenshot'u varsa o kullanıcıyı dolandırıcılıktan banlarım.
-Eğer onun ssi i yani screenshot'u varsa yetkiliye attırmasını isterim [Kurucu] ve kurucu o attığı ss i inceler ve yetkisini alır.
-Faction-SkyBlock-Survival gibi bölümlerle ilgileniyorum fakat diğerlerinide seviyorum.
-Evet Türkçe'me güveniyorum.

aroSas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İSMİM VE SOYİSMİM:
- Hüseyin Arda Kaplan
Oyun İçi Kullanıcı adım:
- TheSkidKid
oturuduğum şehir:
- Ankara
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?
- Her oyuncu alış veriş esnasında video kaydına veya screen shot alması gerekir kısaca screen shot un varsa itemini verebilirim. Screen shot u varsa diğer oyuncuyu banlamaktan çekinmem.
- Öncelikle oyuncu ya kimin banladığını sorarım. Ardından yetkili ile konuşurum yetkili sebebini tam açıklayamassa oyuncunun ban´ını açarım yetkiliyi kurucuya bildiririm.
- Pvp
- Yeteri kadar biliyorum.
- MODERATÖR olmak istiyorum.

Son düzenleme:

Işık_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beni whiteliste ekler misin? Nick: OsmanBerk benim aldığın moderator.

Lütfen hadi bekliyorum.

Absolished

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
SORU:>>>>>> Neden Çoğu Kişi Tasarım Yerine Kendi İstediği Yetkiyi Yazıyor?Bunu Açıklayabilir misiniz?