ZümrüdüAnkaBerat
Satılık hub server ve .com alan adı !!
- En iyi cevaplar
- 0
merhabalar arkadaşlar ben LightMine hub sunucusunun yetkililerinden berat.
başlıkta'da gördüğünüz gibi sunucumuzda çeşitli alımlar mevcut.
sunucumuzda rehber moderatör tasarımcı gibi alımlar bukunmaktadır.
sunucumuz şuanda aktif durumda fakat sunucu yeni açıldıgı için oyuncu sayısı yok.
SUNUCU IP ADRESİ: 37.123.97.109 * ARKADAŞLAR PLAY.LİGHTMİNE.COM ALAN ADINA GEÇMEK İÇİN SPONSOR ARIYORUZ.SPONSOR OLAN KİŞİDE HİÇBİR BİLGİ İSTENMEYECEK KOMUT BİLGİSİ BUİLD BİLGİSİ VESAYRE SUNUCUMUZDA ÜST BİR MEVKİSİ BULUNACAKTIR.SPONSOR OLMAK İSTEYENLER SKYPE ADRESİME ULAŞSIN.SKYPE DESTEK ADRESİ: sonlimon.sadece sponsor olmak isteyen kişiler destek açsın.sunucumuzun gelişmesi için bu alan adı çok önemli bir durumda. *
SUNUCU SAHİBİ: EmreBurnout
SUNUCU SAHİBİ: Berken İsbir
SUNUCU YETKİLİSİ: SonYumurtaYT - BERAT - BEN ALIM FORMU AŞAĞIDA !
ALIM FORMU->-<
İSMİM VE SOYİSMİM:
-
Oyun İçi Kullanıcı adım:
-
oturuduğum şehir:
-
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: BU TASARIMCILAR İÇİN GEREKSİZDİR.
-
bir kullanıcı size sebepsiz yere banlandığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: BU TASARIMCILAR İÇİN GEREKSİZDİR.
-
hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ?: faction,skyblock,pvp vesayre...
-
türkcenize güveniyormusunuz,türkce kelime hataları çok önemlidir !:
-
HERHANGİ BİR TASARIM RESMİ : BU ALAN REHBER VE MODERATÖRLER İÇİN GEREKSİZDİR !
başlıkta'da gördüğünüz gibi sunucumuzda çeşitli alımlar mevcut.
sunucumuzda rehber moderatör tasarımcı gibi alımlar bukunmaktadır.
sunucumuz şuanda aktif durumda fakat sunucu yeni açıldıgı için oyuncu sayısı yok.
SUNUCU IP ADRESİ: 37.123.97.109 * ARKADAŞLAR PLAY.LİGHTMİNE.COM ALAN ADINA GEÇMEK İÇİN SPONSOR ARIYORUZ.SPONSOR OLAN KİŞİDE HİÇBİR BİLGİ İSTENMEYECEK KOMUT BİLGİSİ BUİLD BİLGİSİ VESAYRE SUNUCUMUZDA ÜST BİR MEVKİSİ BULUNACAKTIR.SPONSOR OLMAK İSTEYENLER SKYPE ADRESİME ULAŞSIN.SKYPE DESTEK ADRESİ: sonlimon.sadece sponsor olmak isteyen kişiler destek açsın.sunucumuzun gelişmesi için bu alan adı çok önemli bir durumda. *
SUNUCU SAHİBİ: EmreBurnout
SUNUCU SAHİBİ: Berken İsbir
SUNUCU YETKİLİSİ: SonYumurtaYT - BERAT - BEN ALIM FORMU AŞAĞIDA !
ALIM FORMU->-<
İSMİM VE SOYİSMİM:
-
Oyun İçi Kullanıcı adım:
-
oturuduğum şehir:
-
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: BU TASARIMCILAR İÇİN GEREKSİZDİR.
-
bir kullanıcı size sebepsiz yere banlandığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: BU TASARIMCILAR İÇİN GEREKSİZDİR.
-
hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ?: faction,skyblock,pvp vesayre...
-
türkcenize güveniyormusunuz,türkce kelime hataları çok önemlidir !:
-
HERHANGİ BİR TASARIM RESMİ : BU ALAN REHBER VE MODERATÖRLER İÇİN GEREKSİZDİR !