LightTiger Yetkili Alımları

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiç konuyu uzatmadan direk giriş yapacağım. Konuyu kopyalayıp yazabilirsiniz hiç sıkıntı değil. Seçtiğimiz kişiler skype üzerinden grubumuza alınıp gerekli iletişime geçilecektir. 4 tane yetkili seçilince konuyu kapatacağım.

Kod:
Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız:
Skype hesabınız (adresiniz):
Mikrofonunuz bulunuyor mu:
Oyun içi isminiz nedir:
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:

Eğer bir sorunuz olacak ise skype üzerinden bana buradan ulaşabilirsiniz. > live:mustafayigit3206_1

Sunucumuza göz atmak isteyenler için ip: LightTiger.rabisu.com

Son düzenleme:

iPawnNoobZ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: batuhan
Soyadınız: kubat
Yaşınız: 15
Skype hesabınız (adresiniz): batuhankubat23
Mikrofonunuz bulunuyor mu: şuanlık yok jac girişi bozuk ama yakında düzelteceğimdir bu sorunu
Oyun içi isminiz nedir: AlphaAlekTR_YT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 5
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]: 5 gündür toplam saatim 13saat 45 dakka 53 saniye
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz: Evet cok beyendim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.): /Rutbe olarak yetkim Terminatör
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: Dizzy network + titancraft
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: Sunucuda Yetkili görevimi yerine getireceğimi düşünüyorum Bu yüzden yetkili olmak istiyorum.
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]: Evet Uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: Evet Ben kibarımdır (Sinir olmadığım sürece) Diğer ayıran şey ise Oyuncularla cok ilgilenmek
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]: Hile kullanımıDan ban yemiştim onuda kurucumuz sağ olsun açtı Sebebsiz yere banlandığım için .
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]: Evet 1 saat yemiştim * işaretini koyduğum için diğerleride Noob vb dediğim için.
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: Samimi kibar hoşgörülü Davranırım onlarla 5 6 saat ilgilenebilirim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]: evet Cok iyi anlaşırım çünkü yetkililerimizde kibar.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: küfür koruması :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan bir şey silmek istemem çünkü her şey uyumlu

Canercanpro123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Caner Can
Soyadınız: Öziş
Skype hesabınız (adresiniz): facebook:sende-gel0526
Mikrofonunuz bulunuyor mu: Evet
Oyun içi isminiz nedir: CanerBey
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 4.5 sene
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]: Sunucunuza yeni giricem.
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz: Daha girmediğim için bilmiyorum. Ama güzel gibi duruyo.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.): Hayır
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: 3 serverde çalıştım. adlarını unuttum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: Evet kendimi hazır hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: Sunucunuzu büyük yerlere taşımak için. Oyunculara yardımcı olmak için.
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]: Evet. Ben yetkililerle arkadaş gibiyimdir.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: Komut bilgim.
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]: Hayır yemedim.
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]: Hayır yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: Çok iyi. Onlara amacım yol göstermek.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]: Evet yetkililerle iyi anlaşırım. Yetkililerle akadaş gibiyimdir.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eksik olan ne varsa elimden gelen herşeyi yapmak isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucuya daha girmedim. O yüzden bilemiyorum.

MrEfeOfficial_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Bekir Efe
Soyadınız:
Yaşınız:14.5
Skype hesabınız (adresiniz):karareyiz31
Mikrofonunuz bulunuyor mu:Evet
Oyun içi isminiz nedir:Zyper
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:6
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:2 3 gündür
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:Güzel Gayet Hileler Falan Yok süper server
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):YouTuberim
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:HasPvP , AtomPvp , KeyifSurvivial , GoldCraft ,
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:Evet. Hazır Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:Gayet Güzel Server Ortam Güzel Muhabbet Güzel Zaten
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:Farkım Yok Herkes İnsan Bigün Öleceğiz.
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:Ban Yemedim. Sunucunuzda
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:Mute Yedim Ama Çoğunda Mutem Hemen Kalktı Yanlıs Mute sebepinden
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:oyun Ortamında gayet güzel davranırım Oyunculara
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:Anlaşırım gayet güzel bir şekilde.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Build - Saygı - Muhabbet.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:HACKERLARI :D

Son düzenleme:

BagCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emre
Soyadınız: Çakan
Yaşınız: 18
Skype hesabınız (adresiniz): emrecknbaba
Mikrofonunuz bulunuyor mu: evet
Oyun içi isminiz nedir: TheCakan
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 7
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]: hiç oynamadım
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: 5 adminlik 2 server sahipliği , şuanda bir proje uzerinde calısıyoruz.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: tabikide
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: bir sebebi yok
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]: bi sıkıntı olucağını düşünmüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: Samimi olmam fakat yeri geldiğinde ciddileşebilmem , sorumluluk sahibi olmam
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: Cana yakınımdır, illegal bir şey yapmadıkları sürece cok iyi gecinirim , samimi yaklaşırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]: hepsi dostumdur
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: kendi deneyimlerimi katmak isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: bir fikrim yok

buildpro1658

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:CAN ÜNAL TURAN
Yaşınız:10
Skype hesabınız (adresiniz):can ünal turan ismim ile aynı
Mikrofonunuz bulunuyor mu:evet var
Oyun içi isminiz nedir: probuildertr
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:6
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:yeni geldim
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:iyi bence
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):yok
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:Daha önce 2 3 sw de çalıştım görevim şu an yok
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:evet hazırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:çünkü bu serveri beyeniyorum
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:evet düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:hayal güçüm
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:yemedim
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: adaletliyim dir ve iyi davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:evet iyi anlaşırmım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: build warpı böylece herkes build yapar
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbirşey

TereOQU

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yusuf Arda
Soyadınız:Çetin
Yaşınız:13
Skype hesabınız (adresiniz):[email protected]
Mikrofonunuz bulunuyor mu:Evet Ama Konusamam
Oyun içi isminiz nedir:TrBaySami06
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:4
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:Dürüst Olucağım Oynamıyorum
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:Bilmiyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):Hayır
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:StarNW De Adminim Bir Cok Sw De Builderlik Yaptım ve 2 tane sunucu actım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:Evet Hazırım Cünkü Yeterli Tecrübemin Oldugunu düsünüyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:Kendimi Tecrübeli Hissediyorum ve Size Uyum Sağlıycağımı Düsünüyorum
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:Evet Kesinlikle Kuruculara Ve Oyunculara Saygılı Olucağım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:Hayır Tüm Oyuncular Ve Yetkililer Eşittir
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:Hayır
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:Saygılı Küfürsüz Eşit
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:Evet Kesinlikle Yetkili Benden Üstse Dediği de yapılacak bir sey ise kesinlikle yaparım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:oyuncuların Birbirine Saygılı Sevgili Olması Küfürün Kalkması
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Süresiz Banları Süresiz Banlar Bize Oyuncu Kaybettire Bilir :(

sonpatates83

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Altar
Soyadınız: Ülger
Yaşınız: 14
Skype hesabınız (adresiniz): facebook:coskumulger
Oyun içi isminiz nedir: Audwin
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: Bilmiyorum ama 1.4.7 çıktığından beri oynuyorum (baktım yaklaşık 6 yıl)
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]: Açıldığından beri
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz: Muhteşem lagsız tek sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.): Moderatördüm ama alındı
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: Birçok server,kendi serverim, ve en önemlisi uniocraft
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: Sunucuda birçok hile var ve ben bu hileleri ortadan kaldırmak makroları bugcuları ve diğerlerini sunucudan uzaklaştırmak istiyorum
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]: Elbette
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: Komut bilgim.
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]: Hayır
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]: Evet ama moderatör yanlış anladığı ve beni gereksiz yere mutelediği için
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: Çok iyidir ve asla küfür etmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]: tabii ki. Daha çok onların dediğini yaparım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: İstediğim şeyi ekleyebileceğimi sanmıyorum ama hoşunuza gidecek birçok fikir verebilirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: İsterim ama yapamam çünkü bu sizin fikriniz UHCFFA yı silmek isterdim. Cidden çok sıkıntı yaratıyor oyunculara

NEKADAR ONLINESINIZ (KENDIM KOYDUM :D) : DAHA ÇOK SİZE BAĞLI NE KADAR İSTERSİNİZ

Son düzenleme:

sonpatates83

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Altar
Soyadınız: Ülger
Yaşınız: 14
Skype hesabınız (adresiniz): facebook:coskumulger
Oyun içi isminiz nedir: Audwin
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: Bilmiyorum ama 1.4.7 çıktığından beri oynuyorum (baktım yaklaşık 6 yıl)
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]: Açıldığından beri
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz: Muhteşem lagsız tek sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.): Moderatördüm ama alındı
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: Birçok server,kendi serverim, ve en önemlisi uniocraft
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: Sunucuda birçok hile var ve ben bu hileleri ortadan kaldırmak makroları bugcuları ve diğerlerini sunucudan uzaklaştırmak istiyorum
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]: Elbette
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]: Hayır
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]: Evet ama moderatör yanlış anladığı ve beni gereksiz yere mutelediği için
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: Çok iyidir ve asla küfür etmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]: tabii ki. Daha çok onların dediğini yaparım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: İstediğim şeyi ekleyebileceğimi sanmıyorum ama hoşunuza gidecek birçok fikir verebilirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: İsterim ama yapamam çünkü bu sizin fikriniz UHCFFA yı silmek isterdim. Cidden çok sıkıntı yaratıyor oyunculara

NEKADAR ONLINESINIZ (KENDIM KOYDUM :D) : DAHA ÇOK SİZE BAĞLI NE KADAR İSTERSİNİZ

Ekli dosyalar

• 16708513_220470611750469_7681349186160068662_n.jpg
    16708513_220470611750469_7681349186160068662_n.jpg
    18.8 KB · Görüntüleme: 132

ayberK528

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ayberk
Soyadınız: Temur
Skype hesabınız (adresiniz): ayberk.temur2
Mikrofonunuz bulunuyor mu: var
Oyun içi isminiz nedir: Silent_Force
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:5
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]: 1 hafta
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz: Gayet Hoş
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):Yok
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: Mod Oldum 5 yerde 2 yerde admin
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: Her zaman
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: Sunucunun daha iyi bir yere Gitmesi için çabalıcam
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:gayet uyumluyum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: Yöneticilik Duygum
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:yemedim
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:Eşit Adaletli
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:Uyumlu bir kişiliğim vAr
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 2 ws 2
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Gayet Yeterli gerek yok

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Gereksiz sorularla boğmuşsunuz.
Neden ban yediniz sorusu nedir ? İnsanlar bunu size açıklamaz bence..