Konuşucak bir şeyler buluyoruz ama sen kafana beğeniyi arttırmayı takm (bu esnada gözüme sinek girer) ışsın o yüzden konuşmayı ilerletemiyoruz.[DOUBLEPOST=1405293595,1405293557][/DOUBLEPOST]Gözüm kaşındı yıkamaya gidip geliyorum ve yanıyorda.[DOUBLEPOST=1405293764][/DOUBLEPOST]Beyler yarın sinemaya gidiceğim.Hangi filmi önerirsiniz?Canım sıkıntı.
Mezarına tüküreceğim 2Konuşucak bir şeyler buluyoruz ama sen kafana beğeniyi arttırmayı takm (bu esnada gözüme sinek girer) ışsın o yüzden konuşmayı ilerletemiyoruz.[DOUBLEPOST=1405293595,1405293557][/DOUBLEPOST]Gözüm kaşındı yıkamaya gidip geliyorum ve yanıyorda.[DOUBLEPOST=1405293764][/DOUBLEPOST]Beyler yarın sinemaya gidiceğim.Hangi filmi önerirsiniz?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Korku Gerilim türü dışı bir şey olsun.Bu arada X - MEN'e gittim.Mezarına tüküreceğim 2
Büyük ihtimal Sahurdalar ve girmeye bilirler ama abi sen saat 3 ü bekle ondan sonra belki 5-6 kişi gelir kouya adamda çağırırsın bye.Herkes gittimi??
Buradayım fakat hg oynuyorum.Büyük ihtimal Sahurdalar ve girmeye bilirler ama abi sen saat 3 ü bekle ondan sonra belki 5-6 kişi gelir kouya adamda çağırırsın bye.