>>> Lina Network >>> play.LinaMC.com >>> BOSS| MESLEK MARKET| GELİŞMİŞ İKSİRLER| VE NİCESİ <<<

MySkript

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu düzeni hoşuma gitmedi, eklenti paketiniz güzele benziyor, eğer hilelerde tam olarak engelliyse oynanabilir durumda diyebilirim, başarılar...

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Konu Tasarımı çok sıradan mutlaka değiştirilmeli özellikle açık gri renkler okunmuyor gibi,
Rütbeler çok az miktarda artırılmalı ve isimleri yaratıcı - Sevdim
Yapılar eğer sizinse yeterli ancak geliştirilmeli - Bir çoğu kare (Arenada Türk bayrağı olması güzel)
Eklentiler sıradandan biraz farklı ancak yinede geliştirilmeli çünkü intetnette bulamayacağım bir şey göremedim - 1 Haftada Yapı dışında toplayabileceğim bir paket
Konu zenginleştirmesi güzel ancak başta da belirttiğim gibi tasarım değişmeli
Konu : 8/10 - Tasarımdan kırdım
Eklentiler : 7/10 - Geliştirilmeli ve kendiniz bir şeyler yapıp eklemelisiniz
Yapılar : 9/10 - Kare olan yapıları değiştirmelisiniz
Ortalama : 8/10

cocukcocuk13

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu Tasarımı çok sıradan mutlaka değiştirilmeli özellikle açık gri renkler okunmuyor gibi,
Rütbeler çok az miktarda artırılmalı ve isimleri yaratıcı - Sevdim
Yapılar eğer sizinse yeterli ancak geliştirilmeli - Bir çoğu kare (Arenada Türk bayrağı olması güzel)
Eklentiler sıradandan biraz farklı ancak yinede geliştirilmeli çünkü intetnette bulamayacağım bir şey göremedim - 1 Haftada Yapı dışında toplayabileceğim bir paket
Konu zenginleştirmesi güzel ancak başta da belirttiğim gibi tasarım değişmeli
Konu : 8/10 - Tasarımdan kırdım
Eklentiler : 7/10 - Geliştirilmeli ve kendiniz bir şeyler yapıp eklemelisiniz
Yapılar : 9/10 - Kare olan yapıları değiştirmelisiniz
Ortalama : 8/10
Yorumların için teşekkür ederim. Yapılar tamamen bize ait. Yeni rütbeler eklenicek (aklımızda)
Genel olarak yorumların için teşekkür ederim dikkate alacağım.

Oliver580

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ⓈⒺⓇⓋⒺⓇ ⒺⒻⓈⒶⓃⒺⓋⒾ ⒶⒷⒾ ⓎⒶ
ⓈⒺⓇⓋⒺⓇ ⒺⒻⓈⒶⓃⒺⓋⒾ ⒶⒷⒾ ⓎⒶ
ⓈⒺⓇⓋⒺⓇ ⒺⒻⓈⒶⓃⒺⓋⒾ ⒶⒷⒾ ⓎⒶ
ⓈⒺⓇⓋⒺⓇ ⒺⒻⓈⒶⓃⒺⓋⒾ ⒶⒷⒾ ⓎⒶ
ⒽⒺⓁⒶⓁ ⓄⓁⓈⓊⓃ

YUSUF__OYUNDA

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
BUILDER ARIYORSANIZ BENI ALIN GECE SAAT 3 KADAR UYUMUYOM SERVERI BAYA GELISTIRIIRIM BENI ALIN SIZE BAYAYARDIM EDERIM MENNUN KALIRSINIZ BUILDIM SUPERDIR
BIRDE BUILDER YAPARSANIZ BASKA BIR HESAP DAHA OLUSTRUP HACK OLANI CAKTIRMADAN INCELEYIP BANLAYABILIRIM YAPARIM NASIL FIKIR

cocukcocuk13

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BUILDER ARIYORSANIZ BENI ALIN GECE SAAT 3 KADAR UYUMUYOM SERVERI BAYA GELISTIRIIRIM BENI ALIN SIZE BAYAYARDIM EDERIM MENNUN KALIRSINIZ BUILDIM SUPERDIR
BIRDE BUILDER YAPARSANIZ BASKA BIR HESAP DAHA OLUSTRUP HACK OLANI CAKTIRMADAN INCELEYIP BANLAYABILIRIM YAPARIM NASIL FIKIR
Herhangi bir yetkili alımımız yok