LineNW +OP SkyBlock+Kredi+Coin+MadenGiris+PaskalyaEventi+GiristeDemirSP++BayDoktor+Play.LineMCTR.COM

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Bu arada burada çekemeyen birisi varsa bence sen olmalısın senin sunucu konunda kendi sunucumu övmek istemezdim ama konuyu buraya getirerek bunu sen istedin üzgünüm, benim sunucum neredeyse 1.5 yıldır açık, 10GB rami mevcut, tamamen lagsız & optimizesiz bir oyun keyfi sunuyor, zorluk derecesi orta derecede, ortağım v.s yok tek başıma yapıp tek başıma geliştiriyorum, bissürü farklı sistem mevcut. Daha da istersen ben mi sayayım sen mi gidip konuma bakarsın. Ama çekemeyip sakın kötü yorum atma haa sonra bu dediklerini sana döndürüp yollarım. 1.000'ci mesajımı senin konuna atmak istemezdim ama öle oldu napalım.

Sizin amacınız belli hocam tartışmak istemiyorum konumu baltalama amacındasınız(yok webden bedava paket indirmeler saçma sapan pluginler ,daha ne oldugunu bile bilmediginiz maden alanımız hakkında atıp tutmalar)girin sunucumuza once bakın neyin ne olduguna sonra yorumunuzu atın,o zaman dogru duzgun bir eleştiri yapabilirsiniz.İyi forumlar dilerim size

Ben size webden paket indirdi falan demedim yorumumu iyi okursanız sevinirim siz "Hiçbir sunucuda olmayan sistemler" demişsiniz bende ona göre konuya yazdıklarınızı saymışım eğer farklı bir sisteminiz varsa konuya ekleyin herkes görsün diyede öneri vermişim yorumları yanlış anlayan eleştiriyi kaldıramayan, sunucu konuma bile bakmadan sırf ben sizin şeklinizi bozuyorum, kötü eleştiri yapıyorum diye konuyu benim sunucuma çekip, ne yapabildiğinizde belli diyen sizsiniz. Üzgünüm çok fazla ağır konuşuyorsam rapor edebilirsiniz, tabi buda şeklinizi bozmazsa.

Cheytah

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sizin kadar iyi olmayabiliriz ancak egolu değiliz 4000 oyuncum var bu da bana yetiyor.istediğinizi de yapmakta özgürsünüz.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Sizin kadar iyi olmayabiliriz ancak egolu değiliz 4000 oyuncum var bu da bana yetiyor.istediğinizi de yapmakta özgürsünüz.

Ben oyuncu sayısına laf ettiğimi hatırlamıyorum? Egolu falanda değilim sadece sunucumun küçümsenmesini istemiyorum bu kadar basit? ben senin konuna eleştiri yapıyorum sen eleştiriye cevap vereceğine, yani sunucudaki, hiçbir sunucuda olmayan sistemleri bana cevap olarak yazacağına gidip benim sunucuma laf atıyosun.

O mesaja verebileceğin en mantıklı karşılıkları sana sayayım:

1. Hiçbir sunucuda olmayan, senin sunucunda olan sistemleri yazıp geçebilirdin,
2. Mesajdan rahatsız olduysan rapor edip geçebilirdin,
3. Mesajı umursamadığını belirtmek istiyorsan da yorum için teşekkür edip geçebilirdin,
4. Hiçbir sunucuda olmayan sistemlerle sunucumuzu geliştiriyoruz mesajındaki hiçbir sunucuda olmayan kısmını değiştirip özelden mesaj atıp mesajı kaldırmamı rica edebilirdin.

Mesela sen bu mesajın benzerini benim konuma atsan ben sana konumdaki genel özellikleri yazdığım kısmı kopyalayıp yapıştırırdım, sonra uzatırsan gereğine göre cevap verirdim.

Girişte 5 Demir Sp 1Altın SP 3 Sunger ve Anahtarları almak istiyorsan ./adakit !

Ve kusura bakma ama bence bu kadar sp vermen abartı. Ve farkındaysan ben bunların hepsine bence diyorum.

Cheytah

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Siz eleştirmiyorsunuz küçümsüyorsunuz.
Netten plugin vs indirmek vesaire bu direk olarak verdiğimiz emeğe hakaret.ayriyeten bir girip bakar mısınız floauction vesaire kullanıyor muyuz.

Sunucu aktif

Sunucu Aktif !
[+] Gelecek Güncelleme 15Ekim!

Sunucu Aktiftir!!!