- En iyi cevaplar
- 98
Bu arada burada çekemeyen birisi varsa bence sen olmalısın senin sunucu konunda kendi sunucumu övmek istemezdim ama konuyu buraya getirerek bunu sen istedin üzgünüm, benim sunucum neredeyse 1.5 yıldır açık, 10GB rami mevcut, tamamen lagsız & optimizesiz bir oyun keyfi sunuyor, zorluk derecesi orta derecede, ortağım v.s yok tek başıma yapıp tek başıma geliştiriyorum, bissürü farklı sistem mevcut. Daha da istersen ben mi sayayım sen mi gidip konuma bakarsın. Ama çekemeyip sakın kötü yorum atma haa sonra bu dediklerini sana döndürüp yollarım. 1.000'ci mesajımı senin konuna atmak istemezdim ama öle oldu napalım.
Ben size webden paket indirdi falan demedim yorumumu iyi okursanız sevinirim siz "Hiçbir sunucuda olmayan sistemler" demişsiniz bende ona göre konuya yazdıklarınızı saymışım eğer farklı bir sisteminiz varsa konuya ekleyin herkes görsün diyede öneri vermişim yorumları yanlış anlayan eleştiriyi kaldıramayan, sunucu konuma bile bakmadan sırf ben sizin şeklinizi bozuyorum, kötü eleştiri yapıyorum diye konuyu benim sunucuma çekip, ne yapabildiğinizde belli diyen sizsiniz. Üzgünüm çok fazla ağır konuşuyorsam rapor edebilirsiniz, tabi buda şeklinizi bozmazsa.
Sizin amacınız belli hocam tartışmak istemiyorum konumu baltalama amacındasınız(yok webden bedava paket indirmeler saçma sapan pluginler ,daha ne oldugunu bile bilmediginiz maden alanımız hakkında atıp tutmalar)girin sunucumuza once bakın neyin ne olduguna sonra yorumunuzu atın,o zaman dogru duzgun bir eleştiri yapabilirsiniz.İyi forumlar dilerim size
Ben size webden paket indirdi falan demedim yorumumu iyi okursanız sevinirim siz "Hiçbir sunucuda olmayan sistemler" demişsiniz bende ona göre konuya yazdıklarınızı saymışım eğer farklı bir sisteminiz varsa konuya ekleyin herkes görsün diyede öneri vermişim yorumları yanlış anlayan eleştiriyi kaldıramayan, sunucu konuma bile bakmadan sırf ben sizin şeklinizi bozuyorum, kötü eleştiri yapıyorum diye konuyu benim sunucuma çekip, ne yapabildiğinizde belli diyen sizsiniz. Üzgünüm çok fazla ağır konuşuyorsam rapor edebilirsiniz, tabi buda şeklinizi bozmazsa.