Link Yok ama bi bak istersen mapıma !

Tr_Minecraft_Tr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kaan linki kaldır lan
sana ne dedim kimseye verme demedimmi eğer bu mapı benden izinsiz kullanan olursa sw sine

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Hiçkimseyle Paylaşmayacaksanız Map yapmanın ne anlamı var??

Doğru Değilmi Arkadaşlar!!!

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Bune?!? Bize Neredeyse Haritanın Yarısını Bile Vermemiş.Ne Yapıyorsun Sen Kardeşim.Boşuna Upload Etmissin.Nabcaz Bizmi Bitircez Mapı Daha Yarısını Bile Yapmamıssın.Yani İlla Yapmak Zorunda Değilsin de Yani Bukadarda olmazki Kardeşim.Ayrıca O Kuzenine Söyle Asla Ama Asla Map Yapmasın.Çünkü Paylaşmassa Ne Anlamı Kalıyorki?? Map Yapmanın Ne Anlamı Var Ozaman????
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GANGAM STYLE!!!

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SkyLee Server Kur Bukkit Ama WorldEdit Pluginide Yükle Birlikte Map Yapalım Ne Dersin?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GANGAM STYLE!!!

SkyLee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayat Paylaşınca Güzel La La La La... Şimdi Bunu Yazmanın Nedeni Neydi Kardeşim:D

ne bileyim can sıkıntısından saçmalıyorum :D
SkyLee Server Kur Bukkit Ama WorldEdit Pluginide Yükle Birlikte Map Yapalım Ne Dersin?
GANGAM STYLE!!!

iyi olur ama ben pluginden falan anlamam :D hazır oynarım server sen kur beraber map yapalım buna ne dersin :) süper fikir aklıma geldi :D

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben server kuramıyorum port hatası veriyor
GANGAM STYLE!!!

SkyLee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben server kuramıyorum port hatası veriyor
GANGAM STYLE!!!
aynı hata bendede oluo okadar çok oyun için swm var buna açamıom