BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Semih Furkan ,

cpanel kurmanız için gereken kodlar aşağıdadır. Bu kodları putty (ssh)’e sırasıyla yazdıktan sonra kurulum başlayacaktır.

yum upgrade -y
yum install gcc
cd /home
wget
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

sh latest

Kurulum sunucunun hızına göre değişmektedir. Maximum 3-4 saat içerisinde kurulacaktır.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
ve akabinde bir ton güvenlik tehdidi için yapmanız gereken işlemler var. direkt kurdum siteyi atayım domain dönlendireyim vs vs diye sakın kalkışmayın patlarsınız.

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0

AnadoluHost*Eski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Her konunu baltalamış gibi oluyorum ama maalesef ki lisans diye bir şey var. Trial lisansıda hemen yollamıyorlar. Herkezin kullanabileceği bir şey araştırıp konusunu açsan daha yararlı olur. Bkz CWP, Sentora, Webadmin,Plesk

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
cPanel lisans gerektiren bir şey değil mi? Yani hiç linux'a kurmaya çalışmadığımdan bilmiyorum. Ancak sitesine bakınca da lisans satıldığını görebiliyoruz.

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saol Bak Bunu Bilmiyorudum Linux üzerinde
Bir Linux Sunucusunda Deniceğim

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Peki ben sunucumda Ubuntu (apt), Arch (pacman) veya (neden yaparsını ama bilmiyorum) Gentoo (emerge) kullanıyorsam ne yapçam yum onlarca çalışmayacak?

Böyle şeyeri tek bi distroya göre yapmayın sonra gelip "ÇAŞIŞMIYIR APİ YARDIIM" dediklerinde öyle kalacak.
Bence en iyisi hemen google'da "<distro adı> cpanel installation" diye aratın (ki Ingilizce, Linux veya alakalı nerdeyse her şey için gereklidir.)

Ama tabii ki ssh varken niye panel kullanırsınız bilmiyorum.