Linux mu Windows mu?

Linux mu Windows mu?

• Kullanılan toplam oy
    12

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar linux karışık olayı kalktı ortadan. Arkadaşın dediği sürüm PC'ler için çok uygun bendede var windowstan daha hızlı çalışıyor. Sonunda uğraşlarımızlada linux desteği getirtiyoruz çoğu oyuna.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Su an live cd olarak kullaniyorum. Simdiye kadar sorun yok yukluyorum/[DOUBLEPOST=1393530261,1393528210][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bir sorum var:
Ben alıcımın DPO uzantılı driverini masaüstüne attım, bunun yükleyebilmem için nasıl bir kod kullanmam gerekir?

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türk yapimi olan PARDUS'u kullanmani tavsiye ederim. Ben ayni bilgisayar da hem windows hem pardus kullaniyorum. Minecraft ve Skype mevcut. Memnunum kisacasi.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

_ReVenGee_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Windows'u Tavsiye Ederim Linux Progam Üzerine Kurulmuştur Ondan Saten Az Ram Yer Linux Windows'a Göre

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Linux olarak Zorin OS'u öneririm. Gerçekten çok hoşuma gitti. Benim ismimimde olması beni daha çok etkiledi ^^
Windows'a çok benziyor. Sloganından "Windows gibi çalışır, görünür. Ama Linux'dur" + videolardan insan anlıyor zaten çok güzel olduğunu.

Video:

Windows yerine Mac OS kullanabilirsin. Apple'nin kendi bilgisayarı (iMac) için yazdığı bir OS (işletim sistemi). Tabiiki de Mac OS tüm programları açmıyor. Fakat bunun da bir çözümü var. Virtual Machine (sanal makina) ile bilgisayarın içinde Windows işletim sistemine sahip sanal bir bilgisayar oluşturup, oradan işlerini yapabilirsin mesela... Hemde... telefonlardaki gibi bu OS'ta da mesajlaşabilirsin ^^