Lisede Başımıza Gelecekler

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar , hepinize iyi günler dilerim;
Bu sizin mazlum arkadaşınız :D bu seneye liseye geçiyor:)
Merak ettiğim bir kaç soru var; Tecrübeleri olan arkadaşlara soruyorum , genel olarak lisede başıma neler gelebilir?(Dersler , Kızlar, Sınavlar vs.)
Bide sizin Lisede başınıza gelen En Garip olay neydi?

Not: Mümkünse olumsuz şeyleri söylemezseniz sevinirim ( Lise çok zor vs vs gibi şeyleri)
En olumsuz şeyi mümkün olduğunca olumlu ve pozitif gösterin lütfen:D

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ilk seneler sbs derdi felan olmuyo büyük sınıflar küçük sınıflar diye de bir şey olmuyo :D kızlar derken :D

asdlis1234

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İyi tarafı genellik zeka seviyene denk insanlara rastlarsın mesala ben ilk okulda arkadaşlarım 2,3 tanesi hariç arabesk rap dinleyen serseri takılan boş insanlardı liseye geçtiğinde ise zeka seviyene denk doğru düzgün insanları bulabiliyorsun. Tabi bu senin zeka seviyenede bağlı. bu arada ben çok zekiyim felan demiyorum hatta malım :D ama mallığın da bir seviyesi var :)

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi tarafı genellik zeka seviyene denk insanlara rastlarsın mesala ben ilk okulda arkadaşlarım 2,3 tanesi hariç arabesk rap dinleyen serseri takılan boş insanlardı liseye geçtiğinde ise zeka seviyene denk doğru düzgün insanları bulabiliyorsun. Tabi bu senin zeka seviyenede bağlı. bu arada ben çok zekiyim felan demiyorum hatta malım :D ama mallığın da bir seviyesi var :)
Haha çok dogru dedin bak , aynı kafa yapısına sahip insanlar bulunca iletişim kolay oluyor.
Yorumun için teşekkürler:)[DOUBLEPOST=1372604769,1372604704][/DOUBLEPOST]Bu arada başınıza gelen garip olaylarıda yazarsanız sevinirim :)

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Dersler batıcak bizi geçen sene 2ler eziyodu.Teşekkür almak için dua et.Hiper sala*lar oluyor ben nonoş bile gördüm her tip insan var sbs puanın kaç benim 417 gibi bir şey.

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lise hayatımın en eğlenceli yıllarını geçirdiğim bir dönem oluyor benim için en azından şuana kadar oldu, çok detaya girmeyeyim sen kendin keşfet biraz, haliyle ders sayısı arttığı için zorlaşıyor işler 2 yıl çok bir baskı hissetmiyorsun dersler için tam 2'den 3'e geçerken diyorsun Allah'ım şu kuluna bir yardım et, ne yapacak bu kulun sınavda? Sonra zamanla anlıyorsun sınavda çözecek soruları asıl önemli olan öncesinde çalışması! Tek tavsiyem her zaman dersleri dinlemen zaten iyi ve dışa açık bir insansan dert etme ço(ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo)k eğleneceksin lisede! (En azından ben eğlendim, eğleniyorum!)

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel biliyonmu sınava girmiyorsun onun yerine sınavlar sana giriyor :D :D :D şakaydı Dersi dinlemesende oluyor hocalar fazla takmıyor dersler artıyo ov şet diyorsun bazen.Kızlar hmm tip varsa kızda olur panpa dert etme ama gerçekten lise en eğlenceli ve kısa geçen okul dönemidir güven bana :)

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tip + Sohbet açabilme = Kız.

Dersi derste dinleme + tekrar = Başarı.

Güzel espriler + Müthiş bir kahkaha = Eğlence,dostluk,arkadaşlıklar.

Yalaklanma + Inekleme = Öğretmen takdiri + Başarı.

Dersi derste dinleme + Sohbet açabilme + Muthiş bir kahkaha = Ben.

Bunlar dışında iyisiyle kötüsüyle bir daha yakalayamayacağın bir ortamdır lise.Çok hoşuna gidecek.Ilk yılında biraz çekinsende,2. döneminin sonunda tüm 9.Sınıflar birbirine kaynamış neredeyse hepsi birbirini tanıyor olacaktır.Dersi astığın için ilk uyarını ve kınamanı burada alacaksın.Ailenden çok çekeceksin,belki biraz başarı kaydedeceksin.Ilk çikmani öpüşmeni burada yaşayacaksın.Ilk aşk acını burada çekeceksin.Tuvaletlerinde suratını yıkayıp sınıflarında doyasıya güleceksin arkadaşlarınla.Lise 3 e kadar kızlar size çocuk muamelesi yapacaklar.Lise 3 te olgunlaşacaksınız.Kızlarla adam gibi konuşmayı öğreneceksiniz.Sürekli birine bağ olmamayı, kendi ayaklarınızın üstünde durmayı.Insanları kendinize bağlamayı öğreneceksiniz.Hocalarınıza arada ince ayar vericeksiniz.Onlarda size ince not verecekler.Gülecek eğlenecek ağlayacak üzüleceksiniz.Hayata yeni yeni adımlarınızı atmaya başlayacaksınız lisede.Kısacası çok iyi bir deneyim olacak.