muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Selam-
3 aylık yaz tatilinin ve büyük ihtimal forumun cıvıl cıvıl oluşunun sonuna geldik, herkes sınavlar başladı, çalışmam lazım, odur, budur, şudur diye girmeyi azaltır herhalde. Di mi? Hayır mı? Neyse la.
Liseye başlıyorum felan, bilen var mı bilmem ama Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi, İstanbul-Pendik'te işte. Orada okuyan varsa mesaj atın.
Lisenin ilk günü ne yapacağımla ilgili HİÇBİR FİRKİİM YOK. O yüzden bana lisenin ilk günü hakkındaki o güzel anılarınızı akıtın, bana tecrübe kazandırın. Şimdiden tşk.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sınıfından çıkmanı tavsiye etmem,lise 4'e giden kendini bir şey sanan yaratıklar üstlerinize çullanıyor ;( başıma geldi ondan biliyorum*

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bir şey yapmana gerek yok saati gelince okul hoparlöründen anons yapılır şurada toplanın diye sonra herkesin adı ve sınıfı söylenir, eğer kaçırırsan yada anlayamazsan sorabilirsin htmerhangi bir öğretmen yada öğreen gibi gözüken birine ve bukadar :(
Geri kalan tek şey sınıfı aklında tutmak devamı kendisi gelir :(
Ama daha ilk günden OOO NAPIOZ QANQALAR diye dalmayın tepki olarak size dalabilirler okuldaki öğrencilere göre :(

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir şey soracam, liseye gidenlerin neden hepsi tavsiye istiyor? Dayak yeme korkusu felan mı var anlamadım gitti. Lisede bir okuldur. Sadece yaş ilerlediğinden dolayı dersler ağırlaşır ama bir okuldur. Okul nedir? İçinde bir sürü oda olan bir binadır ve genç insanlar bu odaların içinde öğretmen denilen kişiler tarafından çeşitli dalların eğitimini alırlar. Yani bizde lise bire başlarken biraz heyecanlı olduk ama kimseden tavsiye felan istemedik sıradan bir okul olduğunun farkındaydık. Gözümüzde büyütmedik.
Edit: Zorbalık gibi bir durumda rehber öğretmenine danışmaktan çekinme. Her ne kadar insanlar durumu öğretmenlere söylemeye korksa da zorbalık bir SUÇTUR. Okuldan atılmaya kadar gidebilen bir şeydir.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bir şey soracam, liseye gidenlerin neden hepsi tavsiye istiyor? Dayak yeme korkusu felan mı var anlamadım gitti. Lisede bir okuldur. Sadece yaş ilerlediğinden dolayı dersler ağırlaşır ama bir okuldur. Okul nedir? İçinde bir sürü oda olan bir binadır ve genç insanlar bu odaların içinde öğretmen denilen kişiler tarafından çeşitli dalların eğitimini alırlar. Yani bizde lise bire başlarken biraz heyecanlı olduk ama kimseden tavsiye felan istemedik sıradan bir okul olduğunun farkındaydık. Gözümüzde büyütmedik.
Genel olarak ortalıkta yayılan üst sınıflardan dayak tehdit yeme korkusu var o yüzden bunların hepsi :(
Tabi okulda orta düzey bile bir disiplin varsa hiçbir sorun çıkmaz :(

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Size açıkca anlatiyim lise 9 nedir :D Bütün hocalar sizi yaramazın teki olarak görür ve hiç acımazlar ve en ağır dersler lise 9 dadır hayal ettiğiniz gibi güzel kızlar 11.sınıfa kadar asla olmicak :D ve hocalarla samimiyet fazla olmadığından sıkıcı geçicektir 11.sınıfta düzeliyor merak etmeyin :D

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Genel olarak ortalıkta yayılan üst sınıflardan dayak tehdit yeme korkusu var o yüzden bunların hepsi :(
Tabi okulda orta düzey bile bir disiplin varsa hiçbir sorun çıkmaz :(
Şahsen ben meslek lisesine gidiyorum ve meslek liselerinde serseri insan sayısı diğer liselere göre biraz daha fazladır. Ben de tehditler aldım. Hatta köşeye sıkıştırılmaya bile çalışıldım. Ama durumu rehber öğretmene söylediğim zaman bu sorunları daha fazla yaşamadım. Çünkü zorbalığın cezası okul kurallarına göre çok büyük bir cezadır. Öğretmen bu konuyla ilgili dilekçe verdiği zaman zorbalık yapan kişinin hayatı zorlaşır. Bir daha yapmaya cesaret edemez o yüzden. O yüzden bu işin sırrı sorunu öğretmene anlatmaktır. Vahşi doğa da yaşamıyoruz çünkü güçlü olanın güçsüz olanı ezmesi gibi bir durum vahşi doğada ve ya dağlarda söz konusu olabilir. Okulda cezası büyüktür böyle bir suçun.

Edit: Zorbalık denilen olay zaten liseye özel bir şey değildirki ilk okulda da yaşanıyor.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Kırımlı fazilet ve Pendik, güzelmiş belki bir gün denk geliriz.

Sefkanı çok dövmüşler galiba, @Mockingjayy

Neden bu ******ciler bizim buradan çıkıyor onu da anlamadım...

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İlk gün her zaman sakin geçer müdür ilk konuşmasını yapar.
Müdür = Merhaba arkadaşlar 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı hepimize hayırlı olsun.
Klasik şeyler alışık olduğunuz şeyler pek heyecana gerek yok.
Bir not kağıdı ve kalem yeterli olacaktır.
İyi Dersler :)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Akıllı cevaplar vermeyi öğren ama çenen düşük olmasın. Yeri gelince konuş. Saygılı olursan 12'ler yemiyor ama ilk haftalarda illa ki bulaşırlar çünkü bu biz 12'lerin doğasında olan bir şey. Gülüp geç ciddi bir şey değilse.

• Beğen
Reactions: scc
En iyi cevaplar
0
Anadolu lisesi ise ve ortalam bi puan ise rahat ol ama ne yap ne et sakınlıkla üniforma ile gitme direkt inek damgası vuruluyor kimseye ağır abilik yapim falan deme ne gerek var kendin ol 12. sınıflara uslüblu laf sokabilirsin gerekince ben sokuyordum pek sıkıntı çıkmadı
yeteneğin varsa şanslısın top oynuyorsan ve okulda oynuyorlarsa inanıyorsan kendine gir oyna ben o sayede iyi çevre kurdum :)

Okul saat 7 de açılıyorsa 10 da git birde müdürü dinleme boşuna :=)

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
9. Sınıf katından ayrılma çok, 11 ler falan adet biliyorsun.Bi çömez muhabeti olur illaki gül geç, Sonra sınıfta iyi kalpli görünen bi kız varsa ve senden kantine gitmeni istiyorsan ne yaparsan yap ayaklarını seviyorsan gitme. (Aslında öyle biri ise yakın olur sana can dostu, öyle bi hata yaparsan başka köleler bul onun için şansın yok yoksa). Sonra sınıf başkanı olma yada yardımcısı. Ömrün biter. Hemen arkadaş edin demiyorum ama bi gurup içine girersen hoş olur. Sıkılmazsın, Genelde 2. Sırada oturmaya çalış Boyun uzun ise tahtaya yakın en köşedeki 2. Sıraya geç. O tarafa geçemezsen sorun da sorun. Sınıflar okunurken iyi dinle çok balık var öyle kendini iyi yürekli yeni atanmış müdür yardımcısının yanında bulursun yoksa. (Eğer müdür yardımcısı yeni ise ve sakal ve bıyık kesiyorsa iyidir genelde, Ama Sakallı bıyıklı adam ise biraz yavaş yaklaş, Müdüre sakın gitme bi sorun olursa, Mümkünse Geldiğinde tahtaya en yakın 2. sıraya oturmayı başarmış ve tek isen çantanı yanına koy kimse gelmesin. Baktın gözüne birini kaptırdın çantanı çek zaten oturma davetiyesi sayılır. Mümkünse kız olsun (Sapıklıktan değil ders dinlersin bir iki), Tabi erkek olması bi can kardeşi buldun demektir. Eğer geldiğinde yer kapılıysa Kader be kardeş. Eğer yerler kapıldıysa artık sana kalmış. Hocalara sakın bi Yatıklık (Yavş... Anladınız) Bulunma sınıfta madara olursun. Bi konuda 4 defa düşün fen dalındaki hocalarına çok soru sorma, anlamadığında gerektiğinde soru sor. He bide espiri yapma sınıf açılmaya başladınmı güzel güzel espiriler yap soğutma kimseyi. Sınıfa biraz geç gel havan olsun. Beden eğitimi hocasından ilk 1 hafta uzak dur sonra sınıf çözülmeye başladımı ısın (Eğer beden eğitimi hocası genç dolu ve erkekse) Hayat memat meselesi bu.

Ek olarak: Açık açık bizim 11 lerde Bisküvi dağıtmak adet. 12 ler gene sakin olur daha depresyondadır sınav olucaklar diye uğraşmazlarda asıl 11 ler sorundur. (Mesela bizim asrın 11 e geçtik diye 5 stok Bisküvi stoklamış şimdiden adam). Kısaca bu kadar. (Git ısınırsın zaten yani,)

Okumaya Üşenenler için: Sınıfa git, otur, mutlu ol

Son düzenleme: