Kara-murat55
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar Liselere Dağıtılan Tabletlerden Fazla Kalmış Babam Öğretmen 1 Tane Aldı Ama İlk Okul Öğretmeni Verdiler Tableti Nasıl Etkinleştirebilirim Yardım Edene ÇOOOOOOK Teşekkürler...
17 Şubatı bekle.bir bize vermedilr anasını
Bak soyle diyeyim root rom falan atmaya kakma sak8n kitleniyo cihaz
Kullanma daha iyi devletin vereceği şeyden ne hayır gelir babanın öğrencilerine yazık
Özel liselerdeki disiplini görsen okuluna şükredersinÖzel liselerde tab3 verirler bize engellenmiş sadece açılıp kapanan bir tablet :/
TAB 3 Zaten Güzel Değilki Anca pili bitmiyor. Çünkü içinden tabelete benzer bir şey çıkmıoyrdaÖzel liselerde tab3 verirler bize engellenmiş sadece açılıp kapanan bir tablet :/
Özel liselerdeki disiplini görsen okuluna şükredersin
TAB 3 Zaten Güzel Değilki Anca pili bitmiyor. Çünkü içinden tabelete benzer bir şey çıkmıoyrda![]()
Peki ya gizli gizli kardeşin yerseBiri disiplin mi dediBizimki kadar olamaz :/[DOUBLEPOST=1423759127,1423759094][/DOUBLEPOST]
Kısıtlama yok en azından![]()
Peki ya gizli gizli kardeşin yerse![]()
2 yıl bekleyeceğine para biriktirir alırdınLiselere tablet dağıtılacak denildiğinde lise 2 'ydim. 2 yıl boyunca dağıtılmasını bekledim mezun oldum üniversite kazandım üni 2. sınıf okuyorum şu an. Gerçekten çok isterdim tabletin olmasını bu konuları gördükçe duygulanıyorum![]()