blackicekadir
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Tamam da bu nedir 
hakaret saymayalim bunu genel olarak okulumda gordugum 2000 lilere karsi gozlemim bu benim.bunu onlarca insana sor benzer cevaplar verirler.ha sen onlardan deilsindir o ayri mevzu.benimki genel gorusŞimdi bize HAKARET ettiğinin farkında değilsin herhalde?
hazirlikli gelmisler guzel fikir.bizde gece suratlarini sprey ile boyamislarTamam da bu nedir
![]()
Yatılı olsa işler karışırhazirlikli gelmisler guzel fikir.bizde gece suratlarini sprey ile boyamislar
HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
donmezmiYatılı olsa işler karışırhababam sınıfına döner
![]()
Benim anlamadığım elimizde olmayan sebep yüzünden sizin gibi 'Çok havalı ağır abi' olmaya çalışanlardan bu tarz şeylere maruz kalmak zorundamıyız? Hani 2000 liyim evet utanmadan söylüyorum ama anlamadığım şu 2000 li olunca ne değişiyor yaş ve fiziksel şeylerden başka? Cidden ELİNDE OLMAYAN şeylerden insanları sebepsiz bir şekilde yargılamayaın yeter. 2000 li isem 2000 liyim bundan size ne?donmezmiama bi ara aciyor gibi oldum sonra vazgectim
Sen 2000 doğumlu değilsin. B)Benim anlamadığım elimizde olmayan sebep yüzünden sizin gibi 'Çok havalı ağır abi' olmaya çalışanlardan bu tarz şeylere maruz kalmak zorundamıyız? Hani 2000 liyim evet utanmadan söylüyorum ama anlamadığım şu 2000 li olunca ne değişiyor yaş ve fiziksel şeylerden başka? Cidden ELİNDE OLMAYAN şeylerden insanları sebepsiz bir şekilde yargılamayaın yeter. 2000 li isem 2000 liyim bundan size ne?
İyi forumlar, iyi Kebaplar
Forumda yaş sınırı vardır diye öyle yapmışþim doğum tarihimi. Normalde 29 11 2000Sen 2000 doğumlu değilsin. B)
sen 2000 limisin ? hangisinden uzunmu kısamı ?Benim anlamadığım elimizde olmayan sebep yüzünden sizin gibi 'Çok havalı ağır abi' olmaya çalışanlardan bu tarz şeylere maruz kalmak zorundamıyız? Hani 2000 liyim evet utanmadan söylüyorum ama anlamadığım şu 2000 li olunca ne değişiyor yaş ve fiziksel şeylerden başka? Cidden ELİNDE OLMAYAN şeylerden insanları sebepsiz bir şekilde yargılamayaın yeter. 2000 li isem 2000 liyim bundan size ne?
İyi forumlar, iyi Kebaplar
Evet Allahtan ikibinliyim de senin gibi beyinsiz bir canlı değilim!sen 2000 limisin ? hangisinden uzunmu kısamı ?
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı'nda 7'ye gidiyorum cnms.12 yaşında,6 ya gidiyor.
.s bende çocukkene trt1 e çıkmıştım![]()