Liseli 2000 ler.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
donmezmi :) ama bi ara aciyor gibi oldum sonra vazgectim :)

HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Benim anlamadığım elimizde olmayan sebep yüzünden sizin gibi 'Çok havalı ağır abi' olmaya çalışanlardan bu tarz şeylere maruz kalmak zorundamıyız? Hani 2000 liyim evet utanmadan söylüyorum ama anlamadığım şu 2000 li olunca ne değişiyor yaş ve fiziksel şeylerden başka? Cidden ELİNDE OLMAYAN şeylerden insanları sebepsiz bir şekilde yargılamayaın yeter. 2000 li isem 2000 liyim bundan size ne?

İyi forumlar, iyi Kebaplar

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Benim anlamadığım elimizde olmayan sebep yüzünden sizin gibi 'Çok havalı ağır abi' olmaya çalışanlardan bu tarz şeylere maruz kalmak zorundamıyız? Hani 2000 liyim evet utanmadan söylüyorum ama anlamadığım şu 2000 li olunca ne değişiyor yaş ve fiziksel şeylerden başka? Cidden ELİNDE OLMAYAN şeylerden insanları sebepsiz bir şekilde yargılamayaın yeter. 2000 li isem 2000 liyim bundan size ne?

Sen 2000 doğumlu değilsin. B)

sadolaswegas

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

sen 2000 limisin ? hangisinden uzunmu kısamı ? :)

HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi