Liseli 2000 ler.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
İşte benim adamım.
Smoke week everyday. B)
pnp bu arada yeni bir şey öğrendim bizim gibiler oynadığı multiplayer oyunlar da yaptıkları artistik hareketleri gösterirken ''smoke week everyday.'' , illüminati,party hard videoları ve arkada çıkan ****** sesleri kullanıyor ve kafa çok güzel oluyor mesela bir örnek;
bu şarkıyı daha ne kadar koyucaksınız ete kemik geçe kadarmı ?
Biz bunları sadece eğlence amaçlı yapıyoruz her insanın zevki farklıdır biz ise bu tür şarkılarla alay ederek bir birimize atarak eğleniyoruz.
Senin gibi her yerde kendisini büyük göstermeye çalışıp parazit olmuyoruz en azından.
Sürekli birilerine bulaşıp her insanın eğlencesine ve işine burnunu sokmayı bırak ve olgunlaş.

[DOUBLEPOST=1410975400,1410975307][/DOUBLEPOST]
mesaj ile uyumlu oldu o yüzden beni bilen bilir zaten böyle şarkılar dinlemem forumdaki herkeste bi birbirini ezme çabası var ne la bu dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyo :olgun:
Takma sen onları pnp sadece kendilerini büyük göstererek kendilerini ifade etmeye çalışıyorlar.Ne de olsa her insanın kendini ifade etmesi farklıdır.
Seni az araştırsalar Metalica seven birisi olduğun kolayca anlaşılır.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
ben senden büyüğüm,benim kimseye bulaştığım yok senin gibi abiler bulaşıyor,parazit yapan sensin ben postumu 1k yapmaya çalışıyorum adamın dediğine bak...
Al işte sen her yerde büyüklük taslıyorsun.Merak ediyorum kaç yaşındasın sen acaba?
Ve hala şu soruma cevap vermedin ''Benim hangi davranışıma bakarak beni abi olarak nitelendiriyorsun?''

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
ben senden büyüğüm,benim kimseye bulaştığım yok senin gibi abiler bulaşıyor,parazit yapan sensin ben postumu 1k yapmaya çalışıyorum adamın dediğine bak...
Burada mesaj sayısını bin yapmaya çalışıyorum diyerek ona buna abi dersen taslayacak bir büyüklük kalmaz zaten. Capisci ?

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Senin yazı yazmandan belli. Forumda artisleniyorsun..
Sağındakine solundakine sataşıyorsun bir kaç tane arkadaşımla tartışmanı gördüm adamlara hakaret ediyorsun resmen fakat burada suçlu olan sensin sana her yerde artistlenirim.Bu davranışıma bakarak bana abi diyemezsin.Çünkü her yerde ben senden büyüğüm diye üstünlük taslamak gibi ilkel bir davranışım yok.Asıl senin bu davranışından sana abi denmeli ama abiler senin gibi ilkel davranışlarda bulunmaz.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Capisci diyerek hava taslama.Gördüğünüz üzere ben mi ona bulaştım o mu bana (kaandan bahsediyorum).
Bu durum beni haklı çıkarır sağol
Hava taslamıyorum. Bin sayısını 1k yapmandan post kasmak demenden falan zaten pek de büyük olmadığın anlaşılıyor. Yaşın isterse 30 olsun. O beni ilgilendirmez. Büyüklük taslamak için önce senin sakinliğini koruman gerek. Foruma mesaj sayını arttırmak için geliyorsan gidip dandik bir forumda spam yaparak kendini tatmin edebilirsin.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Hala bulaşıyorsun beni haklı konumuna getiriyorsun. Biliyorsun rapor edebilirim :sinirli:

Senin kadar hilekar birini görmedim. Bu kaba küstahlığını annene,babana mı borçlusun yoksa doğuştan mı
Edebilirsin tabii ki. Sana kalmış. Ben paylayacak başka çocuklar da bulabilirim ^^

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hala bulaşıyorsun beni haklı konumuna getiriyorsun. Biliyorsun rapor edebilirim :sinirli:

Senin kadar hilekar birini görmedim. Bu kaba küstahlığını annene,babana mı borçlusun yoksa doğuştan mı
Bak sen şu konuşan kendini beğenmişe.Benim nerede hilekarlığım görünmüş? Ağzını topla yalan konuşma!
Bura da sadece mesaj kasmak için tartışıyorsun.Bana küstah diyorsun fakat farkındaysan sen ne bir paşa ne de bir büyüksün sen sadece kendini büyük gören kendini beğenmiş çocuksun!Bu yazılarına bakılırsa sen de küstah kendini beğenmiş birisi sayılıyorsun.Her yerde millete sataşıyorsun artistlik yapıyorsun.Arkadaşlarıma sataşıyorsun ayağını denk al bir daha da ne bana ne de arkadaşlarıma büyüklük taslama çünkü senin büyüklüğün sanal alemde geçmez kocum haddini bil ona göre davran bura da da artistliğin bana sökmez.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bak sen şu konuşan kendini beğenmişe.Benim nerede hilekarlığım görünmüş? Ağzını topla yalan konuşma!
Bura da sadece mesaj kasmak için tartışıyorsun.Bana küstah diyorsun fakat farkındaysan sen ne bir paşa ne de bir büyüksün sen sadece kendini büyük gören kendini beğenmiş çocuksun!Bu yazılarına bakılırsa sen de küstah kendini beğenmiş birisi sayılıyorsun.Her yerde millete sataşıyorsun artistlik yapıyorsun.Arkadaşlarıma sataşıyorsun ayağını denk al bir daha da ne bana ne de arkadaşlarıma büyüklük taslama çünkü senin büyüklüğün sanal alemde geçmez kocum haddini bil ona göre davran bura da da artistliğin bana sökmez.
Yav iyi güzel diyorsunda ayağını denk al diyorsun ne yapabileceksin, rapor edersin yöneticilere şikayet edersin forumdan banlarsın sürekli e nereye kadar sanal ortamda yapabileceğin bir şey yok bırakacaksın takılsınlar kafalarına göre :/

• Beğen
Reactions: DIO
M

MUHDE

Ziyaretçi
Oyunlarda xd xd xd diye gezen kişiler 12 11 10 a gidiyor çoğu bu kadar kasıcak bir şey yok aslında naptılar küfürmü ettiler alıcan humruğu vuracaksın gafasına omu sana yumruk atmaya çalıştı hafif sola kayacan yumruğun yönüne göre tabii ki arkasına veya soluna geçipte kafasının arkasına yumruk atacaksın engellemesi zor olur onu sonra önüne geçipte kafasını alıp indirip karnına diz çakacaksın adam pert bu kadar zor deyil bu işler ben sınıfta kimseyi iplemiyorum haliyle kimse bir şey diyemiyor yiyorsa desin zaten bu gibi saçma sapan başlıklı konular açıpta akıl yeteneğinizin sınırını göstermeyin fiziksel olarak belki o yaş olarak büyüktür napalım tebrikmi edelim büyüksün abimi diyelim ne mevzusu bu herkes insan ırkcılık denen bir şey olmaması lazım varsa 2000 leri sevmiyorum diyen bekliyorum yüzüme karşıda söylesin bizim sınıftakiler kuzu gibi birşeyde demiyorlar birşeyde dedirtmiyorlar herkes böyle olmalı sizin hayatınız 2 kelime hakaret ile son buluyorsa hiç yaşamayın o kadar uğraşınıza yazık şu konuya çoluk çocuk bile yazanlar kendini üstte sanıyor oysaki en altlarda olduğunun farkında deyil bazıları hava olsun diye yaşını okulunu büyük göstermeye çalışıyor (Yazık ;(*) konunun içeriğinden anlaşılıyor guccuk olan birşeyi büyütmüşsünüz sonra ülke neden batıyor kavga haberini konu açarak yayınlamak hiç hoş bir şey deyil siz kavga edipte dövülseniz ağzınız burnunuz kırılsa o kavgayı haber yapıpta her yere yaysalar görünce hoşunuza gidermi tabiğh gitmez karınca taşı taşırken taşın altında kaldı öldü gibi bir haber olsa o haberi kimse dikkate almaz doğru düzgün bu olayda aynı onun gibi ama siz büyüttükce o karınca yerine insan geliyor değer arttırılıyor kücücük olayları büyütüpte iyice karmaşa yapıyorsunuz konu kapansın yaşamasın yeter :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Gel steam gibi ortamlara bak bakıyım oralardada napabileceksin.
Adresini söyle istersen evine geliyim..
İnsanların haklarını yersen olacak budur,ve evet hilekarsın senin birçok hilekarlığın var misal; İnsanları kandırman
Bak çocuk bana burada iftira atıp durma ben nerede kimi kandırmışım? Ben nerede hilekarlık yapmışım? Zaten Steam ortamında takılan birisiyim beni başkasıyla karıştırıyorsun her halde.