ElectroTR
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İşte benim adamım.
tabisi B)
Biz bunları sadece eğlence amaçlı yapıyoruz her insanın zevki farklıdır biz ise bu tür şarkılarla alay ederek bir birimize atarak eğleniyoruz.bu şarkıyı daha ne kadar koyucaksınız ete kemik geçe kadarmı ?
Takma sen onları pnp sadece kendilerini büyük göstererek kendilerini ifade etmeye çalışıyorlar.Ne de olsa her insanın kendini ifade etmesi farklıdır.mesaj ile uyumlu oldu o yüzden beni bilen bilir zaten böyle şarkılar dinlemem forumdaki herkeste bi birbirini ezme çabası var ne la bu dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyo![]()
Al işte sen her yerde büyüklük taslıyorsun.Merak ediyorum kaç yaşındasın sen acaba?ben senden büyüğüm,benim kimseye bulaştığım yok senin gibi abiler bulaşıyor,parazit yapan sensin ben postumu 1k yapmaya çalışıyorum adamın dediğine bak...
Burada mesaj sayısını bin yapmaya çalışıyorum diyerek ona buna abi dersen taslayacak bir büyüklük kalmaz zaten. Capisci ?ben senden büyüğüm,benim kimseye bulaştığım yok senin gibi abiler bulaşıyor,parazit yapan sensin ben postumu 1k yapmaya çalışıyorum adamın dediğine bak...
Sağındakine solundakine sataşıyorsun bir kaç tane arkadaşımla tartışmanı gördüm adamlara hakaret ediyorsun resmen fakat burada suçlu olan sensin sana her yerde artistlenirim.Bu davranışıma bakarak bana abi diyemezsin.Çünkü her yerde ben senden büyüğüm diye üstünlük taslamak gibi ilkel bir davranışım yok.Asıl senin bu davranışından sana abi denmeli ama abiler senin gibi ilkel davranışlarda bulunmaz.Senin yazı yazmandan belli. Forumda artisleniyorsun..
Hava taslamıyorum. Bin sayısını 1k yapmandan post kasmak demenden falan zaten pek de büyük olmadığın anlaşılıyor. Yaşın isterse 30 olsun. O beni ilgilendirmez. Büyüklük taslamak için önce senin sakinliğini koruman gerek. Foruma mesaj sayını arttırmak için geliyorsan gidip dandik bir forumda spam yaparak kendini tatmin edebilirsin.Capisci diyerek hava taslama.Gördüğünüz üzere ben mi ona bulaştım o mu bana (kaandan bahsediyorum).
Bu durum beni haklı çıkarır sağol
Edebilirsin tabii ki. Sana kalmış. Ben paylayacak başka çocuklar da bulabilirim ^^Hala bulaşıyorsun beni haklı konumuna getiriyorsun. Biliyorsun rapor edebilirim
Senin kadar hilekar birini görmedim. Bu kaba küstahlığını annene,babana mı borçlusun yoksa doğuştan mı
Bak sen şu konuşan kendini beğenmişe.Benim nerede hilekarlığım görünmüş? Ağzını topla yalan konuşma!Hala bulaşıyorsun beni haklı konumuna getiriyorsun. Biliyorsun rapor edebilirim
Senin kadar hilekar birini görmedim. Bu kaba küstahlığını annene,babana mı borçlusun yoksa doğuştan mı
Yav iyi güzel diyorsunda ayağını denk al diyorsun ne yapabileceksin, rapor edersin yöneticilere şikayet edersin forumdan banlarsın sürekli e nereye kadar sanal ortamda yapabileceğin bir şey yok bırakacaksın takılsınlar kafalarına göre :/Bak sen şu konuşan kendini beğenmişe.Benim nerede hilekarlığım görünmüş? Ağzını topla yalan konuşma!
Bura da sadece mesaj kasmak için tartışıyorsun.Bana küstah diyorsun fakat farkındaysan sen ne bir paşa ne de bir büyüksün sen sadece kendini büyük gören kendini beğenmiş çocuksun!Bu yazılarına bakılırsa sen de küstah kendini beğenmiş birisi sayılıyorsun.Her yerde millete sataşıyorsun artistlik yapıyorsun.Arkadaşlarıma sataşıyorsun ayağını denk al bir daha da ne bana ne de arkadaşlarıma büyüklük taslama çünkü senin büyüklüğün sanal alemde geçmez kocum haddini bil ona göre davran bura da da artistliğin bana sökmez.
Aslında yapılabilecek çok fazla sayıda psikolojik saldırı var. B)Yav iyi güzel diyorsunda ayağını denk al diyorsun ne yapabileceksin, rapor edersin yöneticilere şikayet edersin forumdan banlarsın sürekli e nereye kadar sanal ortamda yapabileceğin bir şey yok bırakacaksın takılsınlar kafalarına göre :/
Unutmayalım unutturmayalım bir şukusuz geçmeyelim![]()
Şukumu isterim panpa xD
Bak çocuk bana burada iftira atıp durma ben nerede kimi kandırmışım? Ben nerede hilekarlık yapmışım? Zaten Steam ortamında takılan birisiyim beni başkasıyla karıştırıyorsun her halde.Gel steam gibi ortamlara bak bakıyım oralardada napabileceksin.
Adresini söyle istersen evine geliyim..
İnsanların haklarını yersen olacak budur,ve evet hilekarsın senin birçok hilekarlığın var misal; İnsanları kandırman