Liseli Olmak

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
32 kız 3 erkek canısı :p
Konuya gelirsek,dostum 3-4 yıldır lise okuyorum ,Yapabilceğin en iyi şey popi olcam yok ortam yapıcam falan derken bağımlılık yapıcak maddelere bulaşma ,okulun spor takımlarına girmeye çalış hayatın baya değişir (Yurt dışına bile gidersin)faaliyetlere katıl,kıyafet ve saç tipine önem ver bu okuluna ve kendine saygını gösterir.Hocalarla ve arkadaşlarınla aranda belli bir samimiyet kalsın aşırısı hiç hoş olmaz.
Sizin sınıfta ne koktuğunu anlıyorum, çok yaşadım bu olayları ben 11. sınıfa geçtim yeni valla bayağı taktikler aldım burdan konu bana ait değil ama neyse :D aga "BurnerTroll" 'un dediği gibi 10. sınıfın yazında başla kafa yormaya yoksa 11. sınıfta dersler fena koyar sana.

Bu arada 3 kız 27 erkek

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1- ygs kitapları çöz
2- önyargılı davran
3- kendi kafanı yaşa kendi başına takıl
4- birkaç arkadaş edin sadece onlarla takıl yan sınıftan falan filan
5- kantine gönderen olursa gitme
6- sınıfta fazla ses çıkarma
7- abi 9c nerde deme
8- sigara teklif ederlerse içme
9- kızlarla bağ kurma
10- öğretmenlerle iyi anlaş

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
1- ygs kitapları çöz
2- önyargılı davran
3- kendi kafanı yaşa kendi başına takıl
4- birkaç arkadaş edin sadece onlarla takıl yan sınıftan falan filan
5- kantine gönderen olursa gitme
6- sınıfta fazla ses çıkarma
7- abi 9c nerde deme
8- sigara teklif ederlerse içme
9- kızlarla bağ kurma
10- öğretmenlerle iyi anlaş

Eleştirelim, headshot atalım:

1- Doğrudur
2- Dozunda al bunu.
3- Kendi kafanı yaşa ama asosyal gibi tek başına yaşama.
4- Birkaç arkadaş edin, sonra birkaç tane daha edin, ve birkaç tane daha...
5- Git ama hep gitme. Ara sıra trollemeyi unutma.
6- Doğrudur.
7- Bu tamamen doğrudur.
8- Bundan daha doğrusunu henüz söylemedi.
9- Kur ama kavşak da demesinler, dengeyi kur.
10- Bu da doğru tabii.

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eleştirelim, headshot atalım:

1- Doğrudur
2- Dozunda al bunu.
3- Kendi kafanı yaşa ama asosyal gibi tek başına yaşama.
4- Birkaç arkadaş edin, sonra birkaç tane daha edin, ve birkaç tane daha...
5- Git ama hep gitme. Ara sıra trollemeyi unutma.
6- Doğrudur.
7- Bu tamamen doğrudur.
8- Bundan daha doğrusunu henüz söylemedi.
9- Kur ama kavşak da demesinler, dengeyi kur.
10- Bu da doğru tabii.
fosforlu nike ya da adidas giyip gece yarısı sokak lambası gibi parlayan
kara olan
siyah sert saçlı yanları alınmış üstü dümdüz olan

herkes kürttür. önyargı işte budur. önyargılı ol. hem de sonuna kadar. kişi kendini kısa zamanda gösteriyor zaten.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
kara olan

herkes kürttür. önyargı işte budur. önyargılı ol. hem de sonuna kadar. kişi kendini kısa zamanda gösteriyor zaten.
Lafı dönüp dolaştırıp ırkçılığa getirme. Ayrıca senin dediğin tarzdaki kişilerin tamamı Kürt falan değil. Hatta içinde milliyetçi ülkücü tayfa bile var. Bize ona halk arasında "keko" diyoruz.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
kara olan

Bak işte, ırkçılığa değdirmeyin her şeyi. Kekoluk ayrı, Kürtlük ayrı.

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lafı dönüp dolaştırıp ırkçılığa getirme. Ayrıca senin dediğin tarzdaki kişilerin tamamı Kürt falan değil. Hatta içinde milliyetçi ülkücü tayfa bile var. Bize ona halk arasında "keko" diyoruz.
Bak işte, ırkçılığa değdirmeyin her şeyi. Kekoluk ayrı, Kürtlük ayrı.

olm her şeyi ırkçılık diye aygılıyosanız sorun bende değil sizde la tırrikler. örnek verdim orada. siyah olan herkes zenci ve serseri olabilir de diyebilirdim türkler üstündür kürtler çöptür diye bir şey demedim what kind of kafa which head r u living right now beyler ya

//dakika sonra gelen edit

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
olm her şeyi ırkçılık diye aygılıyosanız sorun bende değil sizde la tırrikler. örnek verdim orada. siyah olan herkes zenci ve serseri olabilir de diyebilirdim türkler üstündür kürtler çöptür diye bir şey demedim what kind of kafa which head r u living right now beyler ya
krdş türkiye bura ne bkli5+5

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

Abisi bu ırkçılık değil de ne? Kusura bakma da üstü kapalı şekilde gayet de dedin bunu. Benim derdim değil ama bu kafayla çok fazla nefret edenin olur bak benden söylemesi. Yoksa yok Kürtler geri kafalı vs. vs. demenle onlara etki yapmıyorsun. Tıpkı yabancıların Türkler barbardır demesiyle barbar olmamamız gibi.

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Abisi bu ırkçılık değil de ne? Kusura bakma da üstü kapalı şekilde gayet de dedin bunu. Benim derdim değil ama bu kafayla çok fazla nefret edenin olur bak benden söylemesi. Yoksa yok Kürtler geri kafalı vs. vs. demenle onlara etki yapmıyorsun. Tıpkı yabancıların Türkler barbardır demesiyle barbar olmamamız gibi.

sus ve kalbinin sesini dinle

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sakın okulu kırmak gibi bir şey yapma hatta aklından bile geçirme kokainden fena bağımlılık yapar başına büyük sorunlar açar :D

Flandre

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gittiğim okulda 1 tane bile kız yok :(

Evet Endüstri Meslek Lisesi öğrencisiyim. Ve böyle bir liseyi tutturduğum için de oldukça pişmanım ve şu anda sürünüyorum :( 1 yıl sonra bitiyor benim üniversiteye hazırlanacağım.