Liseye başlıyacak olanlara tavsiye

En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar aranızda liseye yeni başlıyacak olan bir sürü kişi vardır onlara yardım etmek amacıyla bu yazıyı yazıyorum arkadaşlar ilk olarak utangac ve çekingen biri olmayın lisede ilk okuldaki tüm yanlışlarınızı hatalarını unutun temiz bir safya açın kızlarla ilişkiyi sıkı tutun bunlar size yok su elektrik olarak gelicektir emin olabilirsiniz hocalara ters bir şey yapmayın hayatınız kayabilir ilk sınıfa girdiğinizde elbet herkesde suskunluk olucaktır normaldir 10 güne kaynaşırsınız zaten tüm yıl bitince tüm 9. sınıfları tanımış oluyosun ilk gün fazla gec kalmamaya çalışın eğer sıranız çiftli ise hemen bir sıra kapın yanınıza oturan sizin ilk arkadaşınız olucaktır nereye oturayım dersenizde en arkadan 2. sıra veya en arka sıra ama sakın köşelere geçmeyin belki bi kaç arkadaşınız lisede kızlar teklif ediyo diye bir şey demiştir tamamen yanlış tabi o iş kızdan kıza değişirde serseri tiplerin sigara alkol içenlerin sakın yanında durmayın valla onlar yüzünden okulu bile bırakabilirsiniz erkekler biraz saçınıza falan önem verin saat 6.30 gibi kalkın anca hazır olursunuz kızlar ise sakın makyaj yapmasın bizim sınıftan 2 kişi makyaj yapıpta gelmiş hoca resmen şunu dedi kızlar okumakla işiniz yok ise çevre yolu hemen şurda dediydi yani makyaj yasak lisede olabildiğiniz kadar sosyel olun çevrenizi çoğaltmaya çalışın önünüzdeki ve arkanızdaki sıra arkadaşınızla iyi olmaya çalışın onlar sizin hayatınızı bile kurtarabilirler (yazılılarda) eğer çok küfür eden biriyseniz küfürü ağzınızdan atın hele hele kızlar için bizim okulda erkekler koyun gibiydi hep kızlar kavga eder sigara içki hatta tekinden hap bile çıktıydı umarım benim gibi bi yere düşmezsiniz :) üst sınıflar size çöm diye dalga geçebilir aldırmayın biraz gülün ve geçin bizim arkadaş onlara diklendi ilk günden dayaktan nasibini aldı yavrucak arkadaşlarınızla iyi geçinin onlarla 4 sene okuyacaksınız ilk 1-2 hafta ders olmaz o sırada sosyelleşmeye bakın :) sakın herkese kanka diyen insanların yanında fazla durmayın.

Neyse arkadaşlar benden bu kadar eklemek veya bir şey sormak isteyenler yorumdan yazabilirler.