Liseye Yeni Başlayacaklara: Gerçekler...

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çocukların gözünü korkutmayın yav. Çalışırsanız yaparsınız. Okulda kimse de yemez sizi merak etmeyin. Arkadaşlarınıza da derslerinize de önem verin. Bi de söylemiş miydim çalışın çalışın.
Öncelikli maksat genel içerikten de anlaşılacağı gibi mizah :). Ama bazı bölümlerin yalan olduğunu söyleyemem :).

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalan da değil de abartı. Ama yapmayın cidden stresli olanlar olabilir. Olmasa bile siz çalışmaya teşvik edin.
Zaten yorumları okuyan anlar :). Baksana pek çok arkadaş öğütlerini yazmakta yeni başlayacak olanlara :). Ama dediğim gibi bu yazının amacı sadece mizah yapmaktır ve mizah için bazen abartı gerekebilir. Bende mizahın bu yönünü kullandım :).

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sanki biraz abartmışsın. :D Sadece arkadaşlar okulun en büyüğü iken en küçüğü haline geliyorlar birden bire. Uyum sorunu yaşayabilirler bu yüzden. Benim tavsiyem derslere şimdiden asılın 4 sene çok çabuk geçiyor. :)

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
liseyi bitirmis biri olarak soyluyorum herturlu serefsizligi anca bu 4 sene icinde yapabilirsiniz derslere calısmaziseniz sınıfta kalırsınız 1 yılınız boşa gider

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Fizikten ve matematikten korkun açık açık söylüyorum. Biyolojiden korksanız da korkmasanız da yüzleşeceksiniz zaten o yüzden bahsetmiyorum bile. Hayatında hiç 4 almamış arkadaşlar -hele de kızlar- karnede 4 görürse sakin olmaya çalışsın. Doğaldır, olamayacaksınız ama ben uyarayım dedim. Hocalara yarım puan için yalvardığınız zamanlar olacak. (Lise 3'e gidiyorum, 2000'li kardeşlerimin gözlerinden öperim, ben öpmesem de hocalarınız bir yerlerinizden öpecek zaten.) Hele de kimyacılar. Sınıfça iyi bir izlenim bırakırsanız arada sodyum patlamaları gibi şölenler izleyebilirsiniz. Edebiyat sınavları için uçuşacak ders notları, beden derslerine duyulan hasret. -Liselilerin %99'u ders programında ilk olarak beden dersinin gününe bakmaktadırlar. Bir fen liseli olarak söylüyorum, biz de bakıyoruz.-

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Güzelmiş. Konuya göre tedbirli olmam gerekiyor. Ama yorumlarda da rahat olabileceğim, derslere asılmam gerektiği söyleniyor. Hem tedbirli olmaya hazırlanıp, hem rahat olabileceğimi düşünürken aklım birbirine girdi. Başlamasam mı la liseye... :olgun:

Dipnot:
Sigaraya başlatacaklar.

:sgül: