Liseye Yeni Başlayacaklara: Gerçekler...

Flandre

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzelmiş. Konuya göre tedbirli olmam gerekiyor. Ama yorumlarda da rahat olabileceğim, derslere asılmam gerektiği söyleniyor. Hem tedbirli olmaya hazırlanıp, hem rahat olabileceğimi düşünürken aklım birbirine girdi. Başlamasam mı la liseye... :olgun:

Dipnot:

:sgül:
İçmiyom ama.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Haha 9.siniflari kantinde ezmek zevkli olacak :D olm 2000 ve lise hic bi arada durmuyo ya. 12 lerden korkmayin kafa olurlar ama pisirik kalma r atma. Para isterlerse vermeyin. Fazlada takilmayin uyusturucu alkol sigaraya baslayabilirsiniz 11.sinifim ve hala sigaraya baslamadim. İradem yuksektir :)

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi 9.Sınıfların Yapacagı Şeyler ;
9.SINIFLAR
- Abi kantin nerde ?
- Abi tuvalet nerde ?
- Abi şu hoca kim ?
- Abi kaça gidiyon ?
- Abi param yok ki
- Abi sigara içmiyom ben
- Abi seni şu çağırıyo
- Abi hoca geliyo söndürün sigaraları
- Tamam abi çök sen iç şurda hoca gelirken sölerim
- Olm sınavlar bize gircekmiş diolar
- Bu hoca çok sinirliymiş sessiz olun

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
ulan kardeşim benden yarım kadar not aldı ama benden 10 kat daha iyi bi liseye gitti böyle bi mantık var :/ yeni sistem fah yu

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Haha 9.siniflari kantinde ezmek zevkli olacak :D olm 2000 ve lise hic bi arada durmuyo ya. 12 lerden korkmayin kafa olurlar ama pisirik kalma r atma. Para isterlerse vermeyin. Fazlada takilmayin uyusturucu alkol sigaraya baslayabilirsiniz 11.sinifim ve hala sigaraya baslamadim. İradem yuksektir :)
Ezmeyin dokuzları yazık onlara ! :(
Şaka bir yana kardeşim liseye başlıyor şansıma bende bu sene mezun oluyorum :D
12'ler onuda ezecek sinir bozucu. :sinirli:

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yaparsanız yapın cuma günleri cumaya gitmek için 12. sınıfların arkasına takılmayın.
Hocalarla falan gidin cumaya

Bu arada lise gerçekten güzel bir ortam, okadar abartmaya heç gerek yok:kgül: