Liseye Yeni Başlayacaklara: Gerçekler...

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İngilizce hocanız çok iyi biri olur.. Muhtemelen kadın olur eğer ilk sene kötü ise ileride mutlaka süper bir İngilizce hocanız olur (hemen güzellik anlamayın.. öğrenci yanlısı bir insan olur)..

4 matçı değiştirdik illaki 1 tanesi ödev vermediği halde vermiş gibi yapıp - atacak..

Sınavdan yüksek mi aldın hocan direkt kopya çekmişsin diyecek.. Çekmemiş olsanız bile ispatlayamayacaksınız ve sözlünüzden biraz kıracak..
.
.
.

Uzar gider bu sırf bana olan değil bu (bana da oldu evet) farklı okuldaki arkadaşlarımda öyle anlatıyor..

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Çift Dikişim...
Hastalandım okuldan tasdik name mi aldım açıktan okuyorum.
Sınıfta kalmasaydım Lise 3'te olacaktım fakat size şunu söyleyeyim arkadaşlarınızı iyi seçin okuldan kaçmayın alışkanlık yapar.
Benim beraber pese gittiğim internet cafeye gittiğim arkadaşlarım vardı kanka dediğim arkadaşlarım vardı ve ben hastalandığım da ise ne aradılar ne sordular kısaca yokluğumu fark etmediler bu yüzden arkadaş seçimin de çok dikkatli olun.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Çift Dikişim...
Hastalandım okuldan tasdik name mi aldım açıktan okuyorum.
Sınıfta kalmasaydım Lise 3'te olacaktım fakat size şunu söyleyeyim arkadaşlarınızı iyi seçin okuldan kaçmayın alışkanlık yapar.
Benim beraber pese gittiğim internet cafeye gittiğim arkadaşlarım vardı kanka dediğim arkadaşlarım vardı ve ben hastalandığım da ise ne aradılar ne sordular kısaca yokluğumu fark etmediler bu yüzden arkadaş seçimin de çok dikkatli olun.

Pese internet cafeye gitseler yine iyi sigara icmeye, uyusturucu cekmeye alismayin yeter. Sukur oyle bi sorunum yok ama oyle arkadaslarim var

• Beğen
Reactions: DIO

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sakın abuk subuk tiplerle takılmayın bizim lisede yangın merdivenin de bonzai çeken gördüm siz siz olun serseri tiplerle takılmayın eğer sınıfta kalırsanız üzülmeyin sizin için daha iyi olur çünki diğer 10-11-12 sınıfta 9. Sınıfın konuları çıkıcak o yüzden 9. Sınıfı küçük görmeyin çalışın anam çalışın

Iphone 5c cihazımdan tapatalk ile gönderildi

R4PT0R3X

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sakın abuk subuk tiplerle takılmayın bizim lisede yangın merdivenin de bonzai çeken gördüm siz siz olun serseri tiplerle takılmayın eğer sınıfta kalırsanız üzülmeyin sizin için daha iyi olur çünki diğer 10-11-12 sınıfta 9. Sınıfın konuları çıkıcak o yüzden 9. Sınıfı küçük görmeyin çalışın anam çalışın

Aynen o tipler bizim mahallenin % 93 lük kısmını kaplıyor
Iphone 5c cihazımdan tapatalk ile gönderildi

R

Reloven

Ziyaretçi
Benim Gibi Olmayın Yemin Ediyorum Ciğerim Soldu Lise Okumaktan 4 Yıllık lisede Hala Lise 2deyim Okudum Dönemi ben bile hatırlamıyorum :D ayrıca açıktna okuyorum kredim hala 6 10 yıla kadarda geçmeyi düşünmüyorum

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlaşılan herkes lisede yaptıkları hataları veya tecrübelerini paylaşıyor :). Yazımı ve yorumları okuyan 2000'li kardeşlerimiz, bu yazılanlara dikkat edin. Çünkü lise eğitimin en önemli parçalarından biridir. Eğer kendinizi hamur gibi görürseniz lise sizi şekillendiren eller olacaktır. Bu yüzden lütfen lise hayatınıza dikkat edin...