LiteNW | Pluginer Aranıyor ! - HOSTİNG SERVER

YigitEG20

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LiteNW
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Merhabalar, Forum.Gamer Sakinleri :)
Merhabalar, şu an SkyBlock Projesi İçindeyim Ve Bizimle Çalışması İçin Bir Pluginer Arıyoruz İyi Bir Pluginer Olduğunuzu Bize Gösteriniz!

Pluginer Alım Formu:
Ad:
Soyad:
Pluginler ve Skript ile aran?:
Plugin Veya Skript yazabilirmisin?:
Plugin paketin varsa kendinemi ait?:
Neden Siz:
Bilgilerin:
Discord:
Minecraft Nick:

Discord İP:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
cord.gg/H5UAqW

haglam123

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginer Alım Formu:
Ad: kamil
Soyad: korkmaz
Bize Kendinizi Tanıtınız: Birçok Plugin Vs biliyorum günde çok az aktif olsamda çok çalışırım şu an bir sunucu açacağım eggwars Opeggwars gibi paketler yapabilirim şuanda hazır olarakda var
Pluginler ve Skript ile aran?: dünyada en çok kullanılan pluginler hakkında bilgim var şu an sunucunuzda 10 oyun açabilirim.
Plugin Veya Skript yazabilirmisin?: Plugin pek yazamasamda şu an öğreniyorum inşallah yakın zamanda yazacağım. skript yazabiliyorum istediğiniz skripti yazabilirim.
Plugin paketin varsa kendinemi ait?: kesinlikle bana ait bir pl paketim var ve pl paketini sunucumda kullanacağım ip yi veririm sizde bir bakarsınız :D
Neden Siz: kendime güveniyorum ve başarıcağıma inanıyorum
Bilgilerin: dünya üzerinde en çok kullanılan pluginlerin %10 nu biliyorum.
Discord: haglam#5500
Minecraft Nick: haglam