Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LitePvP - [ İçeri Dal ] Litepvp.rabisu.com Rehber/Reklamcı/+7 VIP
* LitePvP Rehberlik Formu * [--------------------------------------------------------------]
Adım Ve Soyadım: Rüzgar Şanlı. Yaşım: 13 [Olgunum, hangi gün annemin karnından çıktığımın bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Bilgim eksilmedi] Cinsiyet: Erkek Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: PvP
PvP Bilgilerim: Wg, We, Essentials vs. Oyuncu tiplerini biliyorum. Sahip Olmak İstediğim Yetki:Rehberlik! Referanslarım : Admin olarak görev aldım DostPvP'de. Bu bana güzel bir referans oldu. Saygılı mısınız ? : Tabii ki. Küfür etmem, imla bilgim de iyidir. İletişim Bilgileriniz :Skype, Email, Discord. Skype : [email protected] Email :[email protected] Discord : Ruzon Sana Nasıl Güvenebiliriz? : Nankör değilim, kendime güveniyorum. Neden Seni Alalım Ki : Oyuncular mutlu olur. Neden Alınmak İstiyorsun? :Yardımseverim.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.