lobby

omermarvel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sabahtan beri düşündüğüm bir şey var pluginsiz teamfight yapacağım ama söyle bir sorun var altı çizili olanları yapamadım bunları skript ile yapablimemiz mümkünmüdür?
-adamlar takımını seçecek
-lobide adamların dolmasını bekliyecek
-oyun başlayacak
-oyun bitişinde hub serverine gidecekler ve o server yenilenecek

R

Reloven

Ziyaretçi
Skriptle Hepsi Yapılabilinir Suanda Hatırlamıyorum Ancak diger Arkadaslar Yardımcı Olucaktır.

omermarvel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
skripten iyi anlayan biri yardım edebilirmi?[DOUBLEPOST=1422612632,1422554766][/DOUBLEPOST]
Plugin sourceyla oynamak için Java bilmen gerekir. Java kodlama biliyorsan Eclipse Java Editör ünü kullanarak plugin üzerinde değişiklik yapabilirsin. Skriptle mümkün olmayabilir.
yok benim demek istedğim mesela bir pvp plugininde adam öldürdüğünde sana para gelmiyor bunu plugin ile yapabilirmiyim

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
skripten iyi anlayan biri yardım edebilirmi?[DOUBLEPOST=1422612632,1422554766][/DOUBLEPOST]
yok benim demek istedğim mesela bir pvp plugininde adam öldürdüğünde sana para gelmiyor bunu plugin ile yapabilirmiyim
Skript ile basitçe yapabilirsin :) veya;
PHP:
    @EventHandler(priority = EventPriority.HIGH)
    private void oyuncuOldugunde(PlayerDeathEvent olay) {
        if (olay.getEntity().getKiller() instanceof Player) {
            Player katil = olay.getEntity().getKiller();
            Player kurban = olay.getEntity();
            String uygulanacakKomut = "eco give %oyuncu% 10".replace("%oyuncu%", katil.getName());
            Bukkit.getServer().dispatchCommand(Bukkit.getServer().getConsoleSender(), uygulanacakKomut);
            katil.sendMessage("&e%kurban% &aoldurdugun icin 10 lira kazandin &b%katil%&a!".replaceAll("&", "§").replace("%kurban%", kurban.getName()).replace("%katil%", katil.getName()));
        }
    }