Kardeşim Geçiş Yap Komutunu siz mycommand ile yapcaksınız eğer yapamam diyorsanız skriptin full sürümünde eklerim ama mycommand ile yaparsanız daha sağlıklı hub sunucu kursaydın bunları bilirsin ve mycommand ile yaptığın komutlar ayarlamadığın sürece perm istemezUfak bir sıkıntı var sen adama /gecisyap komutunu kullanma yetkisi vermemişsin o yüzden videonun sonunda da görebileceğin gibi login yaptıktan sonra lobi sunucusunda komut kullanımı yasaklanmıştır yazıyor.
Tamam Usta Yeni Güncellemedede Anlatırım ama bunu anlatırken yazaccak bişi bulamadımVideo çekiyorsun çok iyi, açtığın konuda tanıtımını da yapsan dahada iyi olur diye düşünüyorum.
Perm istemesinden bahsetmiyorum sen beni tamamen yanlış anladın. Skript içinde sen tüm komutların kullanımını yasaklamışsın ordaki komut yasklama kısmında kullandığı komut "login" "register" değilse ve player op değilse engelle yapmışsın. O yüzden adam /gecisyap'ı kullanamıyor. Perm istemesinden bahsetmiyorum yani. Sen sohbeti ve op olmayanların diğer komutlarını engellemekle beraber sunucudan sunucuya geçiş yapmak için kullanılacak komutun kullanımınıda engellemişsin.Kardeşim Geçiş Yap Komutunu siz mycommand ile yapcaksınız eğer yapamam diyorsanız skriptin full sürümünde eklerim ama mycommand ile yaparsanız daha sağlıklı hub sunucu kursaydın bunları bilirsin ve mycommand ile yaptığın komutlar ayarlamadığın sürece perm istemez
on command:
if player is not "%{Kurucu}%" or "%{Kurucu1}%":
if command is not "login" or "register" or "l" or "reg" or "skyblock" or "lobi" or "kayit" or "giris" or "%{aktar}%":
cancel event
send "%{Prefix}% &aGiris Lobide Komut Yasaklanmistir!" to player
Üzgünüm Seni Yanlış Anladığım için Sonradan Anlayıp Düzelttim Yinede Anlatmaya Çalıştığın için Teşekkürler Sonuçta Beta v1 diPerm istemesinden bahsetmiyorum sen beni tamamen yanlış anladın. Skript içinde sen tüm komutların kullanımını yasaklamışsın ordaki komut yasklama kısmında kullandığı komut "login" "register" değilse ve player op değilse engelle yapmışsın. O yüzden adam /gecisyap'ı kullanamıyor. Perm istemesinden bahsetmiyorum yani. Sen sohbeti ve op olmayanların diğer komutlarını engellemekle beraber sunucudan sunucuya geçiş yapmak için kullanılacak komutun kullanımınıda engellemişsin.
Daha sonradan indirince gördüm videodan sonra şu kısımda /gecisyap komutunu eklemisşin:
PHP:on command: if player is not "%{Kurucu}%" or "%{Kurucu1}%": if command is not "login" or "register" or "l" or "reg" or "skyblock" or "lobi" or "kayit" or "giris" or "%{aktar}%": cancel event send "%{Prefix}% &aGiris Lobide Komut Yasaklanmistir!" to player
{aktar}'i eklemişsin.
Türkçe Karakter kullanırdım ama v1 Full Sürümünde Düzeltildi Artık MEsajları Configden Ayarlıyabilirsiniz Skript Paylaşımları bölümünde paylaştım Full sürümüAh keşke Türkçe karakter kullansan ve yazımlara dikkat etsen.
skype adresınızı verebilirmisinizTürkçe Karakter kullanırdım ama v1 Full Sürümünde Düzeltildi Artık MEsajları Configden Ayarlıyabilirsiniz Skript Paylaşımları bölümünde paylaştım Full sürümü