Lobiye Aktarma Lütfen Yardım Edin -ÇÖZÜLDÜ

AndRoGeoR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin sorunun diğer sunucularda da kayıt ol demesi değil mi?
Hayır Lobiye otomatik Aktarma[DOUBLEPOST=1422882533,1422879465][/DOUBLEPOST]
Kod:
'1':
  command: /cakmalobi
  type: BUNGEE_TP
  server_name: hub
MyCommands Commands Bolumune Bunu Yaz Sonra Her /cakmalobi yazınca Seni Hub Servere Atar .
Sonra Force Commands Yerine /cakmalobi Yaz .
Dediğinizi yaptım düzelmedi Oyuna girince hala Komut bulunamadı hatası veriyor[DOUBLEPOST=1422886528][/DOUBLEPOST]
Dediğinizi yaptım düzelmedi Oyuna girince hala Komut bulunamadı hatası veriyor
Sanırım Bunun sebebi Bukkit in bungeecord u desteklememesi spigot için authme bilen varmı ? Birde öyle deniyim

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğinizi yaptım düzelmedi Oyuna girince hala Komut bulunamadı hatası veriyor[DOUBLEPOST=1422886528][/DOUBLEPOST]
Sanırım Bunun sebebi Bukkit in bungeecord u desteklememesi spigot için authme bilen varmı ? Birde öyle deniyim
Authme'deki Force Commands Kısmına /cakmalobi Yazdın Demi .

AndRoGeoR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Authme'deki Force Commands Kısmına /cakmalobi Yazdın Demi .
Evet .
Kod:
'1':
  command: /cakmalobi
  type: BUNGEE_TP
  server_name: hub
MyCommands a Bu şekilde ekledim.
Kod:
forceCommands:
  - /server cakmalobi
  - /cakmalobi
AuthMe de ise bu şekilde
Bungeecord > config deki serverlerde
Kod:
servers:
  lobby:
    address: 85.131.157.30:25665
    restricted: false
    motd: '&1Just another BungeeCord - Forced Host'
  cakmalobi:
    address: 5.62.126.138:10200
    restricted: false
    motd: '&1Just another BungeeCord - Forced Host'
Böyle. Oyuna Girince cakmalobide spawn olunuyor.[DOUBLEPOST=1422899642,1422891838][/DOUBLEPOST]Güncel Yardım ?[DOUBLEPOST=1423170859][/DOUBLEPOST]Güncel +

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim yanlış yaptıgın yer apaçık ortada hala soruyorsun. Ha insanlık halidir belki bilmiyorsundur tamam. Sorununun cevabına gelince MyCommands daki server_name yazan yere lobby yazarsan giriş yaptıkdan sonra seni lobiye yönlendirir.

AndRoGeoR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim yanlış yaptıgın yer apaçık ortada hala soruyorsun. Ha insanlık halidir belki bilmiyorsundur tamam. Sorununun cevabına gelince MyCommands daki server_name yazan yere lobby yazarsan giriş yaptıkdan sonra seni lobiye yönlendirir.
Tarihine Bakarmısın Lütfen. Şubat'ta Yazmışım Ben Bunu Şimdiye Kendim Eklenti Yazmayı Öğrenip Kendim Yazdım. Gene de Yardımcı Olma İsteğin İçin Teşekkürler.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
BU BİR SKRIPTTIR

Kod:
# ############################################################################################################################

command /gm:
trigger:
if player is "KadirYalcinCR":
set player's gamemode to creative

on break:
if player is not "KadirYalcinCR":
cancel event

on place:
if player is not "KadirYalcinCR":
cancel event

on command:
command sender is player
command is not "login" or "register" or "lobi" or "setspawn" or "kayit" or "giris" or "gm" or "schematic" or "authme" or "skript" or "pl":
cancel event
message "&4&l-&f&l-&4&l-&f&l-&4&l-&f&l- &6&l©&a&l©&6&l© &4&lServer&f&lIsmi &a&l©&6&l©&a&l© &4&l-&f&l-&4&l-&f&l-&4&l-&f&l-"

# ############################################################################################################################

on login:
send "&4&l-&f&l-&4&l- &b&l©©© &6ServerIsmi &aOyuna Aktariliyorsunuz &b&l©©© &4&l-&f&l-&4&l-"
wait 3 real seconds
execute player command "/lobi"

on command "/login":
send "&4&l-&f&l-&4&l- &b&l©©© &6ServerIsmi &aOyuna Aktariliyorsunuz &b&l©©© &4&l-&f&l-&4&l-"
wait 3 real seconds

on command "/giris":
wait 3 real seconds

on command "/register":
wait 3 real seconds

on command "/kayit":
wait 3 real seconds

on join:
wait 20 ticks
set the player's gamemode to adventure
apply invisibility 1 to the player for 999 days

on damage:
cancel event

on first join:
set join message to ""
wait 3 real seconds
send "&7Sunucumuza HosGeldin &c%player% &bIyi Eglenceler&8&l!" to player

on join:
set join message to ""
wait 3 real seconds
send "&7HosGeldin &c%player% &bIyi Eglenceler&8&l!" to player

on quit:
set leave message to ""

on disconnect:
set leave message to ""