yilmaz3535TR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
2 yıldır minecraft oynuyorum. Yeni launcher gelince yanında sorunlarda geldi.3 Haftadan beri minecrafta giriyorum 1.8.8 optifine yi seçip playe basıyorum. Mojang yazısı geliyor yanıt vermiyorda takılı kalıyor veya , 1.5 saat öyle bekleyince 1.8.8 optifine açılıyor. Bazen açılınca servere girilmiyor geçersiz oturum hatası oluyorum o yüzden aynı anda 5 tane launcher açıyorum 4 ü hata verirse 1 i düzgün çalışıyor. 1.5 saat internette dolaşıyorum minecraft açılana kadar.
Bazen Java Se Binary çalışmayı durdurdu bazen minecraft yanıt vermiyor. Logları burada yazdım :https://forum.gamer.com.tr/konu/acil-yardim-minecraft-yeni-launcher.377305/#post-2158022
Bazıları optifineyi sil yükle dediler sildim yükledim düzeldi. fakat 1 kere açtıktan sonra çıktım tekrar girmek istediğimde yine o hata! Hep silip yükleyecekmiyim?
1.7.10 Forgedede aynı sorun sildim yükledim düzeldi sonra tekrar bozuldu. Normal minecraft açılıyor ama forgesiz optifinesiz. Modlarla alakası yok.
Javayı silip yükledim olmuyor. Minecraftı sildim yükledim. Hatta ve hatta eski launcherde bile denedim.
Bilgisayar 10 Yıllık hiçbir sorunu yok.
Windows 7 ultimate
Java son sürüm
6 GB Ram
AMDnin eski bir ekran kartı maximumum 1000 fps en düşük 100
İntel Core i7
6 GB Ram
Bazen minecraft donuyor ve crash veriyor
bir arkadaş .minecraftı sil dedi denedim oldu fakat oynayıp çıktım yarın geldiğimde yine aynı şey!
Shader ve optifine modu yok
Bazen Java Se Binary çalışmayı durdurdu bazen minecraft yanıt vermiyor. Logları burada yazdım :https://forum.gamer.com.tr/konu/acil-yardim-minecraft-yeni-launcher.377305/#post-2158022
Bazıları optifineyi sil yükle dediler sildim yükledim düzeldi. fakat 1 kere açtıktan sonra çıktım tekrar girmek istediğimde yine o hata! Hep silip yükleyecekmiyim?
1.7.10 Forgedede aynı sorun sildim yükledim düzeldi sonra tekrar bozuldu. Normal minecraft açılıyor ama forgesiz optifinesiz. Modlarla alakası yok.
Javayı silip yükledim olmuyor. Minecraftı sildim yükledim. Hatta ve hatta eski launcherde bile denedim.
Bilgisayar 10 Yıllık hiçbir sorunu yok.
Windows 7 ultimate
Java son sürüm
6 GB Ram
AMDnin eski bir ekran kartı maximumum 1000 fps en düşük 100
İntel Core i7
6 GB Ram
Bazen minecraft donuyor ve crash veriyor
bir arkadaş .minecraftı sil dedi denedim oldu fakat oynayıp çıktım yarın geldiğimde yine aynı şey!
Shader ve optifine modu yok