Doğru söylüyor. Komutlar genellikle config ile değiştirilemez. Pluginin içinde bulunan class ları değiştirmelisiniz. Eğer bunu yapmayı gerçekten istiyorsanız Java kodlamayı öğrenmelisinizJava Derleyeceksin O kadar Kolay Değil O işler![]()
allowCommands:
- /giriş
- /kayıt
- /login
- /register
- /l
- /reg
- /passpartu
- /email
JAVA ÇOK KARIŞIK Bİ ŞEY AMA öğrenilmicek bişi de değil
Bu /giris komutuna izin vermektir. Yanlış anlamışsınızauthme kullanıdığını varsayıyorum;
şimdi benim kodlarım üzerinden göstereceğim
Kod:allowCommands: - /giriş - /kayıt - /login - /register - /l - /reg - /passpartu - /email
bu benim authme deki configimn bir parçası bu parçayı bulursan oradan düzeltebilirsin.
Aynı işe yarıyor : komutu değiştirmeye yarıyor ben kısaca size .jar ımı atiyim siz oradan türkçemi inglilizemi bakarsanız inanmadıysanız ve yanlış anlama olmasın trip atmıyorumBu /giris komutuna izin vermektir. Yanlış anlamışsınız![]()
Jarın içine allias olarak eklemişler zaten girisi senin haberin yokAynı işe yarıyor : komutu değiştirmeye yarıyor ben kısaca size .jar ımı atiyim siz oradan türkçemi inglilizemi bakarsanız inanmadıysanız ve yanlış anlama olmasın trip atmıyorumZaten direk jaav yı kodladım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Jarın içine allias olarak eklemişler zaten girisi senin haberin yok![]()