RedGhost68
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Evet Arkadaşlar Benim Bir Youtube Kanalım Var Videolar Çekiyorum
Sizce Hangisi Daha İyi
EDİT: Zaten G230 Kulaklığım Var
Sizce Hangisi Daha İyi
EDİT: Zaten G230 Kulaklığım Var
Son düzenleme:
Dediğimi yaparsan eğer dışarıdada takabilirsin. Okuyorsan eğer boş derslerde takar telefona müzik dinlersin (Müziklerdeki ses kalitesi epey hoşuma gitti hatta Sesi sona getirdiğimde hoparlör görevi görüyor.) Oyun konusunda byBluera az çok haklı Biraz tuzlu oluyo Razer ın gelişmiş olan kulaklıkları. Seçim senin ama benim dediğimi yapman daha doğru gibi geliyo bana.Logitech al hem oyunlarda daha iyi ses alıp hemde mükemmel ses kaydedersin. Ben Razer'den beklediğim performansı alamadım. Ben şu an G430 kullanıyorum. Cs gibi oyunlarda ve Minecraft Hunger Games v.b şeylerde ses kasmakta çok işine yarar. Oyunculara özel sdyo sistemi ile oyuncunun nerden geldiğini algılayabilirsin. Oyuncu arkandayken normal bi kulaklıkta sesi duyarsın ama adamın yolunu çok geç fark edersin ve ölürsün. Ama logitech ile sağ alt çapraz kısmında olsa sanki gerçekten sağ alt çapraz kısmında biri varmış gibi hissediyorsun. Razer'de öyle ama programı çok gelişmemiş büyük bir update gelene kadar Razer'den adam olmaz.
Garip o.o Benimki üretim hatasıdır belki :/ Logitechden önce Plantronics diye bir markanın kulaklığını kullanıyordum ben. Logitech'e 1000 basıyordu mikrofonu.İkisini de kullandım. G230'u yaklaşık 3-4 hafta önce aldım. Trust'u da kullandım. Hem de 2 yıl boyunca. 1.'sini kardeşim kırdı, 2.'sini de kardeşim kırdıİyi bir mikrofon değil. G230 kullanıyorum, gayet memnunum. @taygun26
Bende G430 kullanıyorum mikrofon berbat.Kardeşiminkine bakıyorum harika ses veriyor.İkimizde mağduruz kardeşimGarip o.o Benimki üretim hatasıdır belki :/ Logitechden önce Plantronics diye bir markanın kulaklığını kullanıyordum ben. Logitech'e 1000 basıyordu mikrofonu.
O zaman benim kullandığım 2 Trust da üretim hatası. Kullandığımın linki:
sesle oynadın mı hiç audacity ile felan belki ses kartı farkıda olabilirO zaman benim kullandığım 2 Trust da üretim hatası. Kullandığımın linki:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.