Logitech G300 FNS (Switch) Macro Kurulumu!

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Pvp'de Macro Kullanınca Ne Zevk Alacaksınız Bilmiyorum Ama Bir Hatırlatayım Dedim Pvp Strateji Oyunudur Ekipmanı Olan Değil Bilgisi Olan Kazanmalıdır...

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pvp'de Macro Kullanınca Ne Zevk Alacaksınız Bilmiyorum Ama Bir Hatırlatayım Dedim Pvp Strateji Oyunudur Ekipmanı Olan Değil Bilgisi Olan Kazanmalıdır...
Mcsg de hilesi olan sonoyuncuda makrosu olan (yabi ben )kazaniyor. Ayrıca genelde macro kullanmam mcsg de karsima hack gelirse kullanirim

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunun aynısı bende vardı 80 veya 60 dı yanlis hatirlamiosam

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dislike atın lütfen arkadaşlar ! Hakkıyla oynayanların hakkını yiyorlar ayıp ya ayıp... !!
Düşüncen çok yanlış sen şu an banada hak yion demiş oldun. Ben rakipte hile olduğunu sezersem makro kullanıyorum ve hackerların hakkını yiyormuşum özur dilerim.

umut_

En iyi cevaplar
0
Ne alaka? Sen oyundan 100FPS alıyorsan, karşındaki de 15FPS ile oynuyorsa sen onun hakkını yemiş oluyorsun bu mantıkla. Sonuçta bu bir hile değil, bir donanım.
O Zaman Parası Olan Kazansın ? P2W yani Parası Olan Macrosunu Açsın parası Olmayan Macrosuz Ezilsin ?

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu mouse neyi değiştiriyor anlamıyorum.. Bende de var logitech var bide normal pc ile gelen var kablolu.. Hiçbir fark yok.. Gene playerliğin ön planda.. Sen bu mouseyi alsanda almasanda karşındaki iyi player olduğu sürece hiçbir şey değişmiyor.. Mouse alarak bu işler olmaz.. İstersen max. donanımı diz gene dotada veya cs:go da senden iyi olan biri seni ezer.. Boşa para bence.. Mousenin özelliği hafif ve ele oturur olmalı.. Ayrıca kablolu olmalıdır..

umut_

En iyi cevaplar
0
Parası olmayıp iyi sistemi olmayan da düşük fps yüzünden yenilsin mi yani?
Oyunda 10 Fps Alan Zaten Oyunu Oynamıyor Sistemi Düşük Olan Çözünürlük Düşürür Optifine Kurar En İmkanda +30 Fps Alabilir " İnterneti Kötü Olanda Yenilsin " Dersen Anlarım Ping Çok Şey Değiştiriyor Ama FPS Her Zaman Aynı Olduğu İçin Sistemi Yetmeyen Ve Oyunda Oynayamayacak Adam her Zaman Oynamaz Sadece Sistemi Kötü 20 Fps Alıyor Vb Sebepler Pvp Kaybetmesine Neden Olamaz FPS Düşük Olan Oynamaya Bilir Sistemi Kaldırmaz Ama Ekipmanları Kalitesiz Diye Oynamayacak Değil.

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu mouse neyi değiştiriyor anlamıyorum.. Bende de var logitech var bide normal pc ile gelen var kablolu.. Hiçbir fark yok.. Gene playerliğin ön planda.. Sen bu mouseyi alsanda almasanda karşındaki iyi player olduğu sürece hiçbir şey değişmiyor.. Mouse alarak bu işler olmaz.. İstersen max. donanımı diz gene dotada veya cs:go da senden iyi olan biri seni ezer.. Boşa para bence.. Mousenin özelliği hafif ve ele oturur olmalı.. Ayrıca kablolu olmalıdır..
Cok yanlış düşünüyorsun fare dediğin ağir olmali fps oyunları icin

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cok yanlış düşünüyorsun fare dediğin ağir olmali fps oyunları icin

Mouseyi hızlı hareket ettirmen lazım.. Bunun için kaldırmaya en ufak bir efor bile harcamaman lazım.. FPS de hızlı aim önemlidir.. Ağır mouse efor ister.. Oyuncu onu düşünemez.. Yılların FPScisiyim ve elimde hem ağır hem de hafif var.. İkisini de denedim hafif daha iyi.. Tabi ele oturması daha önemli.. Ufak hafif mouseden bahsetmiyorum..

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mouseyi hızlı hareket ettirmen lazım.. Bunun için kaldırmaya en ufak bir efor bile harcamaman lazım.. FPS de hızlı aim önemlidir.. Ağır mouse efor ister.. Oyuncu onu düşünemez.. Yılların FPScisiyim ve elimde hem ağır hem de hafif var.. İkisini de denedim hafif daha iyi.. Tabi ele oturması daha önemli.. Ufak hafif mouseden bahsetmiyorum..
@Sherien yılların fps cisisin ve daha hangi fare türünün fps oyunlarda daha iyi olduğunu bilmiyorsun . Şaşırtıcı