on command "/logout":
cancel event
Herşeyi sen buluyorsun Çok sağolSelamlar,
Logout bugunu kullanarak, eşya çoğaltıyorlar (kopyalıyorlar).Bunu çözmek için skript kullanıyorsanız,
yazın ya da groupmanagere, "-authme.user.logout" yetkisini verin.Kod:on command "/logout": cancel event
Selamlar,Herşeyi sen buluyorsun Çok sağol
Birde fb wilderness varmış ne akdar skript yapsam engellenmiyor
Faction'u söylüyor heralde, çöle geldiğinde yada boş arazide claim atılmadıysa "Wilderness" yazıyor. Onu faction plugininden düzenliyebiliyorsun diye biliyorumSelamlar,
Önemli değil fb wilderness olayını anlamadım ?
o değil ya skyblock FBasics pl si ile ilgiliymişFaction'u söylüyor heralde, çöle geldiğinde yada boş arazide claim atılmadıysa "Wilderness" yazıyor. Onu faction plugininden düzenliyebiliyorsun diye biliyorum
Sorunu Bi Yazarsan Bizde Çözümlerine Bakarızo değil ya skyblock FBasics pl si ile ilgiliymiş
SORUN ÇÖZÜLMEEDİİ --*--
/fb wilderness yazınca bi dünyaya aktarıyor orda maden felan varSorunu Bi Yazarsan Bizde Çözümlerine Bakarız
Detaylı Anlat Ne Oluyor
Selamlar,/fb wilderness yazınca bi dünyaya aktarıyor orda maden felan var
on command "/fb wilderness":
cancel event
Arkadaşın Yaptıgı Çok Yanlıs Bişe Bunun Daha İyisi Ve Kolayı Var Herseyi Bunla KapatamassınSelamlar,
Logout bugunu kullanarak, eşya çoğaltıyorlar (kopyalıyorlar).Bunu çözmek için skript kullanıyorsanız,
yazın ya da groupmanagere, "-authme.user.logout" yetkisini verin.Kod:on command "/logout": cancel event
denedim ne yazıkkı olmuyorSelamlar,
Denediniz mi ?Kod:on command "/fb wilderness": cancel event
commands:
- logout
+Yeni Metin Belgesi Oluştur
on command "/logout":
cancel event
+Yaz daha sonra Dosya > Farklı Kaydet >dosya ismini komut engel.sk yap daha sonra kayıt türünü ise tüm dosyalar yap sorun çözülür
# Disabling commands here will prevent Essentials handling the command, this will not affect command conflicts.
# Commands should fallback to the vanilla versions if available.
# You should not have to disable commands used in other plugins, they will automatically get priority.
disabled-commands:
# - nick
# - clear
Bu kısıma eklerseniz sorun çözülür
- logout