çocuk işi gibi duruyor demişsin dostum çocuklara saygın olsa bunu demezsin özellikle o benim rehberim benim sorumluluğum altında eğer bir daha yorum yaparken düzgün bir şekilde yap çocuk işi dedin neresi çocuk işi bizde düzeltelim o çocuk işiniher şey çok çocuk işi gibi duruyo tanıtım videosuna yorum bile yapmiycam -rep
ileride factionu daha çok tanıtıcam şu an ekleyemiyorum detayları kusura bakmayın sizide bekleriz.Gireceğim Güzel Gözüküyor
dostum boş mesajlar yazma diyorumCool I just got a free Minecraft gift code atLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hocam crackli kullanmıyorum tüm pluginleri aldım spigottan survival gamesde dahil. [MiniGame] Murder Mystery 2 güncelleniyor ve ben güncellenmesini olumlu buluyorum.Son Zamanlarda Katil Kim Plugin Paketiyle İlgilendiğim İçin Sadece Katil Kim Oyununuza Yorum Yapıcam Pazar Günü Detaylı Bir Hata Eksik Mesajı Göndericem.
Katil Kim Oyunununuzda ki Eklentiniz Cracklidir. (Crackli Değilse Bile Eski Sürümdür Hiçbir Arena Kurulu Değil Bir Sürü Test Yapmışsınız Becerememişsiniz)
Yav Onun Güncellemesi Berbat Ya. Bir Yerde Kılıç Atma Çalışırken Başka Bir Yerde Çalışmıyor. Stabil Değil. Sunucunda Başarılar...Hocam crackli kullanmıyorum tüm pluginleri aldım spigottan survival gamesde dahil. [MiniGame] Murder Mystery 2 güncelleniyor ve ben güncellenmesini olumlu buluyorum.
PVP-FFA EKLENDİ BETA V1 FOTORRAFLAR YAKINDA....
hocam sende haklısın bu aralar crack kullanan çok ve bunu satmaya çalışanda var değerli yorumun için teşekkür ederim.Yav Onun Güncellemesi Berbat Ya. Bir Yerde Kılıç Atma Çalışırken Başka Bir Yerde Çalışmıyor. Stabil Değil. Sunucunda Başarılar...
Değerli yorumuz için teşekkür ederim.Sunucundaki Faction sunucusu mükemmel olmuş ileride başarılar.