LOKUMCRAFT 1.9.X - 1.12 Faction|Skyblock|SG|Katil Kim|PVP-FFA +30 online

EmreAAyaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
her şey çok çocuk işi gibi duruyo tanıtım videosuna yorum bile yapmiycam -rep

CAVITABI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
her şey çok çocuk işi gibi duruyo tanıtım videosuna yorum bile yapmiycam -rep
çocuk işi gibi duruyor demişsin dostum çocuklara saygın olsa bunu demezsin özellikle o benim rehberim benim sorumluluğum altında eğer bir daha yorum yaparken düzgün bir şekilde yap çocuk işi dedin neresi çocuk işi bizde düzeltelim o çocuk işini
Gireceğim Güzel Gözüküyor
ileride factionu daha çok tanıtıcam şu an ekleyemiyorum detayları kusura bakmayın sizide bekleriz.
.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son Zamanlarda Katil Kim Plugin Paketiyle İlgilendiğim İçin Sadece Katil Kim Oyununuza Yorum Yapıcam Pazar Günü Detaylı Bir Hata Eksik Mesajı Göndericem.
Katil Kim Oyunununuzda ki Eklentiniz Cracklidir. (Crackli Değilse Bile Eski Sürümdür Hiçbir Arena Kurulu Değil Bir Sürü Test Yapmışsınız Becerememişsiniz)

CAVITABI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Son Zamanlarda Katil Kim Plugin Paketiyle İlgilendiğim İçin Sadece Katil Kim Oyununuza Yorum Yapıcam Pazar Günü Detaylı Bir Hata Eksik Mesajı Göndericem.
Katil Kim Oyunununuzda ki Eklentiniz Cracklidir. (Crackli Değilse Bile Eski Sürümdür Hiçbir Arena Kurulu Değil Bir Sürü Test Yapmışsınız Becerememişsiniz)
Hocam crackli kullanmıyorum tüm pluginleri aldım spigottan survival gamesde dahil. [MiniGame] Murder Mystery 2 güncelleniyor ve ben güncellenmesini olumlu buluyorum.

PVP-FFA EKLENDİ BETA V1 FOTORRAFLAR YAKINDA....

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam crackli kullanmıyorum tüm pluginleri aldım spigottan survival gamesde dahil. [MiniGame] Murder Mystery 2 güncelleniyor ve ben güncellenmesini olumlu buluyorum.

PVP-FFA EKLENDİ BETA V1 FOTORRAFLAR YAKINDA....
Yav Onun Güncellemesi Berbat Ya. Bir Yerde Kılıç Atma Çalışırken Başka Bir Yerde Çalışmıyor. Stabil Değil. Sunucunda Başarılar...

CAVITABI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yav Onun Güncellemesi Berbat Ya. Bir Yerde Kılıç Atma Çalışırken Başka Bir Yerde Çalışmıyor. Stabil Değil. Sunucunda Başarılar...
hocam sende haklısın bu aralar crack kullanan çok ve bunu satmaya çalışanda var değerli yorumun için teşekkür ederim.

PVP Sunucumuz BETA V1.1 güncellendi
güncellemede gelenler
  1. Köylü Takas
  2. Trade
  3. Duel
  4. Map Değiştirildi
  5. ender sandıkları pvp alanına konuldu
  6. Edit itemlerden item kazanma eklendi eşyaların adları LC-Puan, Bronz Madalya, Demir Madalya, Altın Madalya, Elmas Madalya olarak belli olmuştur
Yebilikler Ekleniyor PVP Sunucusu güncellendi!

cevo45

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucundaki Faction sunucusu mükemmel olmuş ileride başarılar.

CAVITABI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Son zamanlarda online konusunda gelişiyoruz rekor 24
Sunucundaki Faction sunucusu mükemmel olmuş ileride başarılar.
Değerli yorumuz için teşekkür ederim.

Konu güncellendi konuya en altta alım linki eklendi rehber alımları başlıyor.
Alımları neden başlattık 3 rehber alınıcak suan sunucumuzda 2 rehber tatile çıktı 1 rehber kaldı ondan yardımcı olmaları gerekicek bir takım arkadaşlarını arıyoruz.

Sunucumuzun yetkili ekibi değiştirilmiştir!