LoL - 23. Haftalık Şampiyon Rotasyonu - 2017 Sezonu

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11

League of Legends Şampiyon Rotasyonu

LoL Haftalık Şampiyon Rotasyonu, 23. Hafta

Öncelikle burayı okuyan büyük/küçük her yaştan kardeşimize selamlar. Bu konumuzda Haftalık Şampiyon Rotasyonu'nun ne olduğunu, ne zaman yenilendiğini, ve bu rotasyonda hangi şampiyonların olduğuna değineceğiz. Hadi başlayalım!

Nedir bu "Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu" ?
Öncelikle bunu şöyle açıklayayım. Her hafta RIOT şirketi, her oyuncuya 10 adet, geçici bir süreliğine oynanabilen şampiyonlar verir. Eğer bu şampiyonlara sahip değilseniz, Hextech Sandığı, anahtar parçacığı veya bir ustalık simgesi kazanamazsınız.

Bu "Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu" ne zaman yenileniyor?

Buna tam bir tarih vermem gerekirse, Pazartesi günü, akşam 20:00 dan sonra yenileniyor.

Peki tamam, bunları anladım. Peki bu haftanın ücretsiz şampiyonları ne?

Bu şampiyonlar, alttaki listede bulunuyor. Lakin ben yine de şampiyon adlarını belirteceğim.

lol.com_.banner.article.f2protation.15may.en_.jpg

Sona - Müzik Dehası
1. Rol; Destek
2. Rol; Büyücü
Urgot - Kumandanın Gururu
1. Rol; Nişancı
2. Rol; Dövüşçü
Nunu - Yeti Süvarisi
1. Rol; Destek
2. Rol; Dövüşçü
Olaf - Başıbozuk
1. Rol; Dövüşçü
2. Rol; Tank
Ziggs - Sihirmayın Uzmanı
1. Rol; Büyücü
Ezreal - Dahi Kâşif
1. Rol; Nişancı
2. Rol; Büyücü
Wukong - Maymun Kral
1. Rol; Dövüşçü
2. Rol; Tank
Maokai - Çarpık Treant
1. Rol; Tank
2. Rol; Büyücü
Leona - Seher Işığı
1. Rol; Tank
2. Rol; Destek
Akali - Gölgenin Yumruğu
1. Rol; Suikastçi
Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bayağı detaylı ve benim gibi oyunda yeni olanlar için çok yardımcı bir konu olmuş ellerine sağlık.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bayağı detaylı ve benim gibi oyunda yeni olanlar için çok yardımcı bir konu olmuş ellerine sağlık.
Teşekkürler, en azından bana göre, yazarlar sadece yazmakla değil, büyük / küçük, eski / yeni oyunculara hitap edebilmelidir. Yeni oyuncular bu sistemin ne olduğunu bu yazıyı okuyabilir, oyunu uzun zamandan beri oynayan oyuncular ise sadece rotasyonu öğrenebilir. Böylece her soru işaretini çözmüş olmayı dileriz.