Sisteme kedi girmiştir kedi. Hem mart ayı da geliyor ._:Riot Games,in server odasinda yangin cikmistir belki, MOBA katilinden kurtulmus oluruz iste![]()
Mart ayi sicak da getirir hem, yangin da cikabilir plsSisteme kedi girmiştir kedi. Hem mart ayı da geliyor ._:
Bak haklısın kardeşim.En kaliteli lowlar TR'de.%90 LOW %10 PRO oluyor.Çok saçma.En azından West'te %50 low %50 pro.Herkesin düşüncesi farklıdır.Türkiye'de anama sövüyorlar, eu west'te sövseler bile ingilizce olduğu için anlamıyorumLeague of Legends Türkiye'ye geçiş yapın. LOL Kurucuları bile artık kaliteli başlangıçları TR sunucusunda atıyor. Böyle diyorlar ya TR pişmanlıktır vs. vs. Lan nesi pişmanlık bre low. Bende birgün uydum bunlara gittim EU West'e Allah'ım sıkıl sıkıl öl. Adamlar tek yiyor, ne kadar ağır low varsa toplanmış herkes oraya. Hatta Git Brazil'e 30 Lv ol Challanger ol TR'ye geç o derece ._. Kimseye inanma LoL Euw meuw çökmüş sanane, zaten sıkıcı server. Geç TR'ye sıkıntı yok TR'de en kaliteli oyuncular TR'de, bir o kadarda en kaliteli lowlar TR'de.
Ben TR'de zorlanıyorum, Eu WEST, Avrupa'da felan tek atıyorum?Bak haklısın kardeşim.En kaliteli lowlar TR'de.%90 LOW %10 PRO oluyor.Çok saçma.En azından West'te %50 low %50 pro.Herkesin düşüncesi farklıdır.Türkiye'de anama sövüyorlar, eu west'te sövseler bile ingilizce olduğu için anlamıyorum(şaka şaka türkçeleştiriciyim ben ingilizcem süper).Ayrıca çok kasmışsan tek atarsın her karaktere (laf gelişi).