LoL Kostüm programı (kesinlikle hile degildir)

sizce iyimi

• evet

Kullanılan: 2 66.7%
  • hayır

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
baslıkta belirtigim gibi LoL adlı oyunda bir pach buldum. Oyunda kostumlere para vermeden kullanıp fareyi deiştirebilirsiniz fakat bu sadece sizde görünüyor.
YAPMAK İCİN:
1:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adlı siteye giriyoruz
2:ve kocaman butondan pach i indiriyoruz
3: acconunt adlı yazıya tıklayıp kayıt oluyoruz (bütün LoL şifrenizle nickiniz ve e-mail aynı olmalıdır.yoksa ÇALIŞMAZ)
4:sonra oyun konumunu ayarlıyoruz ve sonra skin diyoruz ve karakteri yazıp kostümü seciyoruz
5: oyunun keyfine varabilirsiniz fakat unutmayın bu sadece sizde görünür hava atmayın :D[DOUBLEPOST=1390335582,1390333236][/DOUBLEPOST]lütefen bir like eksik etmeyin

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şey vardı
Lol'u yapan şirketle anlaşıp beleşe sadece kendisinin görebileceği kostümleri yapabiliyordun
ama kapandı sonradan
___
Bi bakayım
Program için tşk.

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben zaten kullaniyodum ama illa lol kullanici adi sifre e posta ayni olmasada olur ben farkli isimlerle kullaniyorum ve calisiyo

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
3 yildir lol oynuyorum mkjojo yu bende kullandm. Bir cok progam kullandm. Mkjojo oyun ici yazi yazdigi icin belli oluyor sikayet edilirseniz hesabiniz uzun sureli cezarlar aliyor . Denemesi bedava

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 yildir lol oynuyorum mkjojo yu bende kullandm. Bir cok progam kullandm. Mkjojo oyun ici yazi yazdigi icin belli oluyor sikayet edilirseniz hesabiniz uzun sureli cezarlar aliyor . Denemesi bedava

O yazıyı sadece kendin görüyorsun kardeşim
her iddiasına varım
ayrıca ben bilmediğim programları kullanmayı sevmediğim için araştırdım nedir virüs var mıdır bir şey olur mu

hem bir şey soracağım
bu programın kime ne zararı var
sadece kendinin görebildiği 1-2 değişim yapabiliyorsun o kadar
başkasına bir zarar mı veriyoruz,ona sebebsiz yere ban mı attırıyoruz ?

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak oyun ici butun hileler yasaklnmistir. Sen bir yetkili olsan kullananlara ceza vermezsen oyunun dengesini bozmus saylirsn

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak oyun ici butun hileler yasaklnmistir. Sen bir yetkili olsan kullananlara ceza vermezsen oyunun dengesini bozmus saylirsn

Kimseye Zarar Gelmediği Sürece hiçbir şey yapmam
__
Benim düşüncem ile
senin gerçeklerin uyuşmuyor konuyu kapatırsak daha uygun olur :)

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle Çalışmıyor Bende
Valla Nasıl yaptıysan bende isterim :D

Ben calistirdim hatta batman10 isimle mk lol e girdim sonra normal baska isimli hesabimle lol e girdim ordan oyunda hangi karakteri sectiysem onun skinini seciyorum sonra oyun baslayinca olmus oluyo istersen yarin foto atarim

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yav olmuyor demiyorum . Lol yetkilileri kullananlara ceza veriyor