AtomyTR

Atomart - En büyük Discord Türk Sanat topluluğu.
Grafiker
Emekli
Mesajlar
1,671
En iyi cevaplar
19
Beğeniler
1,746
Puanları
5,090
Ruh hali


5.jpg


LoL Master Yi

Merhabalar sayın forum halkı! Yeni bir konu ile karşınızdayım.
Bu konumda League of Legends'deki Master Yi adlı şampiyonun yeteneklerinden bahsedeceğiz fakat isterseniz ilk önce oyunumuz ile kısaca tanışalım.







LOL (League of Legends) Nedir?

League of Legends adlı oyun, Riot Games tarafından geliştirilen, 27 Ekim 2009 tarihinde piyasaya çıkan, rekabete ve stratejiye bağlı, heyecan içeren, on milyonlarca oyuncusu olan bir çevrimiçi oyundur. Oynanışları ve tasarımları ile farklı farklı karakterlerden oluşan bu iki takım, farklı savaş alanlarında ve oyun modlarında mücadele eder. League of Legends, birbirinden farklı özgün şampiyonları ile, sürekli güncellenen oyunu ile, yeni ve tecrübeli fark etmez her türden oyuncunun sıkılmadan oynayabileceği bir oyundur. Tabii kimilerine göre bu değişir.






LOL (League of Legends)'de Master Yi

Bu şampiyondan bahsetmemiz gerekirse ilk önce özelliklerine bakalım.

resim.png


Yukarıdaki resimde size gereken bilgiler mevcut. Eğer isterseniz bir de yeteneklerine bakalım. Master Yi'nin yetenekleri şunlardır:
Çift Saldırı, Alfa Vuruşu, Meditasyon, Wuju Stili, Gözükara


Bu yetenekleri fazla ayrıntıya girmeden açıklayalım isterseniz.

Çift Saldırı: Saldırılarında iki kere vurur.

Alfa Vuruşu: Master Yi, hızlanarak yoluna çıkan herkese fiziksel hasar verir ve bu halde iken kendisi neredeyse hedef alınamaz hale gelir. Bu saldırının kritik vurma şansı vardır.

Meditasyon: Master Yi zihnine odaklanarak bedenini iyileştirir ve can yenilerken kısa süreliğine daha az hasar alır.

Wuju Stili: Bu yeteneği etkinleştirmek, normal saldırı yaparken ek hasar vermeyi sağlar.

Gözükara: Master Yi'nin hareket ve saldırı hızı geçici olarak artar ve herhangi bir yavaşlatma saldırısı ona işlemez. Doğru yerde kullanıldığında gerçekten çok güçlü bir yetenek.

Bildiğim kadarıyla bu karakterin yeteneklerini anlatmaya çalıştım. Umarım faydalı olmuştur.





Bir konunun daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yorumlarınızı eksik etmeyin, başka konularda görüşmek üzere!
 


ChiaX

Team Arcenia
Emektar Üye
Mesajlar
596
En iyi cevaplar
37
Beğeniler
694
Puanları
2,620
Ruh hali
Güzel konu; başarılar.
 

ZorinTR

Zombi Katili
Mesajlar
247
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
542
Puanları
590
Ruh hali
güncel master yi yetenekleri:

pasif: master yi her 3 vuruşta bir çift saldırı yapar. yapılan bu ikinci saldırı normal saldırı sayılarak master yi'nin pasifini stackleyebilir. ikinci saldırı yüzde elli daha az hasar verir.

alfa vuruşu: master yi rakibe veya yaratıklara sıçrayarak 4 vuruş yapar bu esnada hiçbir şekilde hedef alınamaz hale gelir. eğer yakınlarda sıçrayacak başka rakip veya yaratık yoksa aynı rakip veya yaratık üzerinde daha az hasar verecek şekilde diğer sıçramaları tamamlar. kritik hasar vurabilir.

meditasyon: master yi sağlığını yenilerken hasar azaltması uygular. kitle kontrol etkisine maruz kalırsa yetenek iptal olur. meditasyondayken master yi pasif yeteneğini stackler.

wuju stili: master yi'nin normal vuruşları saldırı gücüne oranla ekstra gerçek hasar verir.

gözükara: master yi hareket ve saldırı hızını büyük ölçüde arttırır, yavaşlatma etkilerine karşı bağışıklık kazanır. asist veya skor almak bu yeteneğin süresini sıfırlar ve diğer yeteneklerin bekleme sürelerini düşürür.

rahmetli benim mainimdi.... artık değil. şu anki metada master yi acayip güçsüz. onun yerine hecarim veya jax tavsiye ediyorum. jax ise benim ikinci mainimdir.
 
Son düzenleme:

Üst