LoL Oturum Açma Sırasına Bağlanılamadı

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0

2.png

LoL Oturum Açma Sırasına Bağlanılamadı

Merhaba forumun kadim üyeleri, bu konumda sizlerle birlikte LoL Oturum Açma Sırasına Bağlanılamadı adlı hatayı çözeceğiz.
Arkadaşlar gerek sosyal medyada olsun, gerek benim gerçek arkadaşlarımda olsun, gerek forumlarda olsun bu hatayı yaşayanları görüyoruz. Şimdi hep birlikte bu sorunu çözelim.

LoL Oturum Açma Sırasına Bağlanılamadı sorununun nedeni nedir?
Arkadaşlar sorunun nedeni internetinizden kaynaklı olabiliyor. Bazı durumlarda LoL'e eski client ile girilebiliyor yeni client ile girilemiyor. Sanırım bu Rito Bey'den kaynaklı. Riot çalışanları bu olay ile ilgili hiç ilgilenmiyor neden bilmiyorum.

Bu sorunla ne zaman karşılaşabiliriz?
Arkadaşlar bu sorun ile bilgisayar değiştirince karşılaşanı bile gördüm. Bu sorun ile her an karşılaşabilirsiniz, bilgisayarı kapatıp açtığınızda bile bu sorun olabiliyor. Ayırca yeni client gelince de olabiliyor böyle sorunlar.

Ne gibi olumsuzluklara neden oluyor?
Arkadaşlar zaten LoL oynayan kesimin çoğu sinir krizi geçiriyor oyunlardan dolayı ve bu olay olunca iyice "rage" moduna giriyorlar, bence girmekte haklılar. Birinin o an
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
oynama şevki varsa bile bu hata yüzünden hem siniri bozuluyor hem de oyun oynama isteği gidiyor.

Peki bu sorun nasıl çözülür ?

1.Çözüm
Klasik çözümlerden birisi fakat bazı kişilerde işe yarıyormuş, Modem'e reset atın arkadaşlar.

2.Çözüm
Arkadaşlar istemciyi açıyoruz.
Sağ üst köşede Ayarlar var, ona tıklıyoruz.
Gelen pencerede Tam onarım var.
Tam onarım yapıyorsunuz ve bilgisayarı kapatıp tekrardan açıyorsunuz.

3.Çözüm

En çok çalışan çözüm bu sanırım.
Riot Games dosyasına giriyoruz.
Dosyada LoL'ün uzun yazılışı var ona tıklıyoruz.
Aşağı taraflara iniyoruz.
League Client var ona tıklayıp oyuna giriyoruz.

Evet forumun kadim üyeleri, bu konuda size LoL Oturum Açma Sırasına Bağlanılamadı hatasını anlattım. İyi forumlar!

1490886607186.victory-11.png