Lol Oynayan ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
sen iyisin yine platların içinde kaldım herifler felaket low çıkamıyorum bi türlü şu plattan
not = s5 dia bitirdim

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni hesap açmak sonra 0 dan kasmak falan.
O kadar hero var çarımda ya :D
Sende haklısın bende de 80 hero var yeni hesap açıp onları kasmak bana sıkıcı geliyor kendi hesabın varken.
Ama ben pbe için hesap açtım ona kasıyorum yani pbe istiyorsan zorundasın diyor riot yapacak bir şeyin yok diyor :D. Para olsa direk hesabı euw a geçirip pbe ye başvururdum :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hep feedliyorlar dediğine göre söyle bakalım...

Bundanda önemlisi yaşınıda söylemen gerek iyi bir partner bulmak için. :ci:

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
EU West - EUNE - North America - Türkiye

Hangisi lazımdı sana? B)
Ne dedin anlamadım ?

Sezon sıfırlanmadan gümüş 4'tüm. Gümüş bile bronzdan daha güzel. Daha az feeder var -_-
Gümüşten kolayca çıkarsında bronz zor. Birde platin lig baya kötü diyenler var. Baya bi kötü mü ?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ne dedin anlamadım ?

Sezon sıfırlanmadan gümüş 4'tüm. Gümüş bile bronzdan daha güzel. Daha az feeder var -_-
Gümüşten kolayca çıkarsında bronz zor. Birde platin lig baya kötü diyenler var. Baya bi kötü mü ?

Hangi sunucuda oynuyorsun diyorum kısaca. Bunun neresi anlaşılmadı ki?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ne dedin anlamadım ?

Gümüşte az feeder var diyorsunda adamlarda öyle bir ego varki bir oyunda 2 feeder olmasını tercih ederim. Hecaya ap çık diyorum doğduğuma pişman ediyorlar beni. :pof:

hero önemli değil oynayabildiğin karakteri zaten 2-3 güne toplarlarsın ki benim oynadığım bi kennen var bi yasuo ayrıca shen'in içine ettiklri için artık shen'i bıraktım :/
Hero önemli değil mi? Kardeş sen hiç rengardan tek yedin mi kule altı? Bana kalırsa şampiyonlar arasında ayrımcılık yapacaksın çünkü rito bey bunu istiyor. Bakınız galio dersek o kim derler. Rengar ve onun gibi niceleri olduğu sürece hangi şampiyonda usta olursan ol yanında bir tank birde juggernaut olsa dahi aranıza dalıp üçte üç yapıp çıkar bu pezo şampiyonlar. Mesala diyelimki sen soloya cho gath aldın karşınada xin zao geldi ikinizde ustasınız şampiyonlarınızda sence o koridorda kim kimi ezer? tabii ki de xin zhao ezer çünkü adamın can yenilemesi senin pasifinden daha fazla böylelikle kule altı girip rahatça çıkabiliyor.
Shen main yaptım rework yedi oynayamıyorum artık :(

EU West - EUNE - North America - Türkiye

Hangisi lazımdı sana? B)
tr ver sen bana atarız denk gelirsek.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynuyordum, update yüklenirse devam edebilirim :| . Ama ne kadar iyiyim bilemem.