XectioNN
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hesabını rp ile euw e taşıyacak anlamadın galiba sen hocamPara ne alaka ?
Hesabını rp ile euw e taşıyacak anlamadın galiba sen hocamPara ne alaka ?
Anlamamıştım saol.Hesabını rp ile euw e taşıyacak anlamadın galiba sen hocam
sende bndensinAnlamamıştım saol.
Yeni hesap açmak daha mantıklı bence.
hero önemli değil oynayabildiğin karakteri zaten 2-3 güne toplarlarsın ki benim oynadığım bi kennen var biYeni hesap açmak sonra 0 dan kasmak falan.
O kadar hero var çarımda ya![]()
Sende haklısın bende de 80 hero var yeni hesap açıp onları kasmak bana sıkıcı geliyor kendi hesabın varken.Yeni hesap açmak sonra 0 dan kasmak falan.
O kadar hero var çarımda ya![]()
Ne dedin anlamadım ?EU West - EUNE - North America - Türkiye
Hangisi lazımdı sana? B)
Ne dedin anlamadım ?
Sezon sıfırlanmadan gümüş 4'tüm. Gümüş bile bronzdan daha güzel. Daha az feeder var
Gümüşten kolayca çıkarsında bronz zor. Birde platin lig baya kötü diyenler var. Baya bi kötü mü ?
Gümüşte az feeder var diyorsunda adamlarda öyle bir ego varki bir oyunda 2 feeder olmasını tercih ederim. Hecaya ap çık diyorum doğduğuma pişman ediyorlar beni.Ne dedin anlamadım ?
Sezon sıfırlanmadan gümüş 4'tüm. Gümüş bile bronzdan daha güzel. Daha az feeder var
Gümüşten kolayca çıkarsında bronz zor. Birde platin lig baya kötü diyenler var. Baya bi kötü mü ?
Hero önemli değil mi? Kardeş sen hiç rengardan tek yedin mi kule altı? Bana kalırsa şampiyonlar arasında ayrımcılık yapacaksın çünkü rito bey bunu istiyor. Bakınız galio dersek o kim derler. Rengar ve onun gibi niceleri olduğu sürece hangi şampiyonda usta olursan ol yanında bir tank birde juggernaut olsa dahi aranıza dalıp üçte üç yapıp çıkar bu pezo şampiyonlar. Mesala diyelimki sen soloya cho gath aldın karşınada xin zao geldi ikinizde ustasınız şampiyonlarınızda sence o koridorda kim kimi ezer? tabii ki de xin zhao ezer çünkü adamın can yenilemesi senin pasifinden daha fazla böylelikle kule altı girip rahatça çıkabiliyor.hero önemli değil oynayabildiğin karakteri zaten 2-3 güne toplarlarsın ki benim oynadığım bi kennen var bi yasuo ayrıca shen'in içine ettiklri için artık shen'i bıraktım :/
tr ver sen bana atarız denk gelirsek.EU West - EUNE - North America - Türkiye
Hangisi lazımdı sana? B)
aynen öyle :/Shen main yaptım rework yedi oynayamıyorum artık![]()