LoL Ping Düşürme

HarunEmin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

LoL Ping Düşürme

Merhaba sayın Forum Gamer sakinleri bugün çok oynanılan ve çok sevilen bir oyunla ilgili bilgi vereceğim. Bugün LoL oyununda çok sık yaşanan, kullanıcı dilinde ping (ms) olarak ifade edilen sayı değerinin nasıl azalacağını göstereceğim.
Öncelikle pingi tanımlayalım; ping, oyuna aktardığınız verilerin oyun sunucusuna ulaşma süresi olarak tanımlanabilir. Oyunda yaşadığınız kasma ile alakası yoktur. Gecikme değeriniz yani pinginiz 300, 600 gibi yüksek rakamlar ise oyunda anlık donmalar ve gecikmeler yaşanır. Daha üst değerlerde LoL oynanmaz hale gelebilir. Fakat pinginiz, 30 40 50 60 vb. küçük değerler ise gecikmeyen bir oyun yaşarsınız. Bu arada, ping (ms) ekranın sağ üst köşesinde bulunur ve yanında ms yazar.
Fotoğrafı inceleyelim:

maxresdefault.jpg

Bu durumdan gıcık olan oyuncular bunun çözümünü arıyor. İşte o çözüm tam olarak burada, hadi başlayalım.
1.Çözüm= İlk olarak evinizde kablosuz bağlantı varsa çoğunlukla pinginiz fotoğraftaki gibi olacaktır. O yüzden cihazınızı kablo ile bağlamanız bu duruma etki eder.
2.Çözüm= Bu da neüy!? (What the Fast) programı sizin pinginizi ölçer ve oyun deneyiminizi hafiften de olsa düzeltir.
3.Çözüm= Eğer 1. ve 2. çözümde yaramadıysa bir ihtimal daha var, çözüm şu; internet kablosunun eski olmamasına dikkat edin aksi halde oyunda bağlantı kopar.

Umarım pinginiz 0, 10 arası olur. İşinize yaradıysa ne mutlu bana!

Protocolic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Fotoğraftaki gibi 700 ping alıyorsanız büyük ihtimalle internete başkaları da giriyordur , veyahut sizin bilgisayar arkaplanda birkaç download/upload falan yapıyordur. Genel olarak Türkiye'deki bir ev internetinde sabit 700 ping olması (TR Serverında) pek muhtemel değil. Hele ki sunucuların Istanbul'a taşınmasından sonra...

Protocolic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler ben kendi düşüncemi sundum. Zaten buda ilk konum lütfen yani
Benim söylediklerim ekstra olarak yapılabilecekler. Yoksa sizin sunduğunuz maddeler çalışmaz falan demiyorum. Ki 1. Madde herkes için çalışacak bir yöntem. Lâkin 2. maddenin ne kadar yararlı olacağı merak konusu. Zamanında kullanmışlığım var fakat önermem.