ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11

541430.jpg

LoL Renekton Build

Öncelikle bu yazımı okuyan büyük, küçük her yaştan kardeşimize selamlar. Bu konumuzda Renekton'a çıkılabilecek eşyaları, neye göre eşya seçmenizi ve nasıl bir rün ile kabiliyet izlemeniz gerektiğini anlatacağım. Hazırsanız başlayalım.

Renekton'la Hangi Sihirdar Büyülerini Almalıyız?
Burada "-malı" ekini kullanmak pek hoş olmaz, çünkü sizin tercihinize kalmış birşeydir. Kaçmalarını bir nebze engellemek için Exhaust (Bitkinlik) alabilir, az bir miktar canla kaçmalarını engellemek içinse Ignite (Tutuştur) alabilir, zor durumlardan kaçmak için ise Heal (Şifa) alabilirsiniz. Ben Ignite - Flash (Tutuştur - Sıçra) büyülerini öneriyorum. Hem kaçabilirsiniz, hem de rakiplerinizin az canla kaçmalarını engelleyebilirsiniz.

Renekton İçin Kullanabileceğimiz Rünler;
Açıkçası Rünler için herkes değişik bir dizilim yapabilir. Fakat unutmayın, Renekton bir AD şampiyonudur. Yetenek gücü rünü kullanmanız, karakteri olumsuz yönde etkileyecektir. Eğer bir rün dizemiyorsanız, size şu rünleri önerebilirim;
- 9 adet Gelişmiş Saldırı Gücü Nişanı
- 9 adet Gelişmiş Zırh Mührü
- 9 adet Gelişmiş Büyü Direnci Damgası
- 3 adet Gelişmiş Saldırı Gücü Cevheri

Renekton İçin Kullanabileceğimiz Kabiliyetler;
Kabiliyetleri sizin işinize yarayacak şekilde, kendiniz düzenleyebilirsiniz. Fakat eğer aklınıza kabiliyet dizilimi gelmiyorsa, şu dizilimi kullanabilirsiniz;

Ekran Alıntısı.PNG

Renekton'a Çıkılabilecek Eşyalar;
Oyuna başladığınızda, almanız gereken eşyalar sırasıyla Uzun Kılıç, Can İksiri ve Çizmedir. İlk dönüşünüzde çıkmanız gereken ilk eşya Kara Balta'dır.
Hem bekleme süresinde azalmadan, hem Renekton'a kazandıracağı candan, hem verdiği 40 saldırı gücünden, hem de özel pasifinin fiziksel hasar verdiğinde kazandırdığı hızdan ve zırh azaltmadan Renekton için önemli bir eşyadır.
Kara Balta'yı bitirdikten sonra erken vakitlerde karşınızdaki kişinin kullandığı güç türüne (AD veya AP) göre Ninja Tabisi veya Merkür'ün Adımları çıkabilirsiniz. Karşınızdaki kişiye göre iyi bir avantaj sağlayacaktır. Çizmeden sonra, çoğu yakın dövüşçü şampiyonun çıkması gerektiği eşyalardan biri olan Haşmetli Hydra'yı çıkabilirsiniz.
Hem verdiği 35 Saldırı Gücünden, hem Renekton'a sağlayacağı 450 candan, hem de can yenilemenizi 2 ye katlamasından, hem de özel aktifini kombolarda kullanabileceğiniz bir eşyadır.
Bu eşyayıda bitirdikten sonra, ölmenizi engelleyecek kadar Tank kasmanız için, Demir Solari'nin Broşu'nu kullanabilirsiniz.
30 Zırh ve 60 Büyü Direnci sağlayan bu eşya, özel aktifiyle etrafınızdakileri seviye başına 35'er 35'er artmak koşuluyla, 18. seviyede 645 gibi bir rakam sahibi hasarı koruyabilecek duruma geliyor.
Elbette bununla mı kalıyoruz? Hayır. Oyun sonlarına doğru çıkabileceğimiz iki eşya daha var. Bunlardan ilki, Ölümün Dansı'dır.
Hem devasa miktarda verdiği 80 Saldırı Gücüyle, hem verdiği bekleme süresinde azalma ve avantaj ile dezavantajı aynı yerde bulunduran bu eşya, oldukça işinize yarayacaktır.
Bu eşyamız da tamamlandığına göre, geriye tek bir eşyamız kalıyor. Benim önerim, Randuin'in Alameti'ni çıkmanızdır.
Hem vereceği candan, hem kritik vuruş yapıldığında alınan hasarın %10 azalmasından, hem pasifiyle saldırdığı kişinin hızını yavaşlatmasıyla, hem de aktifi ile etrafındaki rakiplerin hızını yavaşlatmakta çok işe yarar. Bir nevi hareket kısıtlayıcı diyebiliriz.

Evet, bu konum burada sonlanıyor. Eğer size yardımcı olduysam ne mutlu bana. Herkese iyi forumlar.​

Son düzenleme:

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Renekton'a hortlağın pençesi tavsiye ediyorum. Heyulan geçici bir süreliğine kullanılabiliyor fakat hortlak savaşta kaldıkça can yenilediği için sizin daha avantajınıza olacaktır. Zaten renekton tf de içinde kalmayı çok seven bi şampiyon.