- En iyi cevaplar
- 21
Lol Senin Efsanen
Merhaba arkadaşlar bugün size " Lol Senin Efsanen" konusu hakkında bilgi vereceğim.
Konuya geçelim.
League Of Legends'de kullandığım Efsane Şampiyonlarım. League Of Legends'de kullandığım şampiyonlarım Rengar, Warwick, Kayn, Ornn Ornn'a daha yeni alışmaya başladım Ornn hakkında pek fazla bilgim yok ama base dışında eşya yapabilme özelliği güzel. Bilmediğim bilgileri öğrenmeye çalışıyorum. Rengar adlı şampiyonu kullanırım. Şampiyon açmak için "İtibar Puanı" veya "RP" gerekir. İtibar Puanını oyunlardan elde edebilirsiniz. Oynadığınız oyunu kazanıp kaybetmenize göre size belli bir İtibar Puanı verir. RP'yi elde etmek için "Gerçek Hayatta kullandığımız para" gerekir. Rengarı çoğunlukla Jungle, Üst Koridor, Support olarak oynarım. Rengara Saldırı Hızı ve Hasar kasarım. Rün olarak Saldırı Hızı, Hasar, Zırh eklerim. Kabiliyet olarak oynayacağım yere göre dizerim ama Üst Koridor oynuyorsam Saldırı Hızı, Hasar, Can çalma, Çeviklik kasarım. rengarı böyle oynadığım zaman ölüceksem ormana kaçarım. Kaçamazsam ultimi basarım ve ormana girerim. Ormana girince izimi kaybettirmek kolaylaşır ve ormanda ek olarak hız geliceğinden işim dahada kolaylaşır. Rengarı dediğim gibi oynarsanız işiniz kolaylaşacaktır. Warwick çoğunlukla Jungle olarak oynarım. Warwicke Can, Hasar, Zırh eklerim.. Warwicke Rün olarak Can, Can Çekme, Saldırı Hızı kasarım. Kabiliyet olarak Can Çekme, Hız, Can kasarım. Warwicke dediklerimi kastığınız zaman öleceğiniz zaman düşmana ulti atarak can kasabilirsiniz yada Q ile can çekebilirsiniz. Kayn çoğunlukla Support oynadığım bir şampiyondur ama Jungle,Support oynanabilir. Kayn'e Can, Saldırı Hızı, Bekleme Süresinde Azalma, Hız kasarım. Kayn'e Rün olarak Can, Beklme Süresinde Azalma, Hız kasarım. Kabiliyet olarak oynayacağım yere göre kasarım Support oynadığım için Can, Saldırı Hızı, Hız kasarım. Kayn'e dediklerimi kastığınız zaman hem güçlü olacak ve zor ölücek. Yeteneklerini çok süre beklemeden kullanabilecek. Benim kullandığım şampiyonlar yukarıdaki şekildedir sizde "Efsane Şampiyonunuzu" yorumlara yazmayı unutmayın.
Evet, arkadaşlar konumun sonuna geliyoruz umarım size faydalı olabilmişimdir.