LoL Yardımcı Toolları (Timer-Orb Helper vb.)

BianSpor

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Totemi yanlış atmanızı engeller, rakiplerin yetenek sürelerinin geri sayımını otomatik takip eder. Haritada rakibin en son görüldüğü noktayı tutar, rakibin attığı totem sürelerinin geri sayımını yapar vb. birçok özelliğin bir arada olduğu toolların zip halidir.

Orb Helper : Totemi yanlış atmanızı önler. Bazen tam çalının köşesine yetiştirebiliyorken dışarı atabiliyorsunuz veya duvardan düştüğü yeri ufak bir mouse hareketiyle bozabiliyorsunuz bunların olmasını engelleyip istediğiniz yere totem atmanızı sağlar.
Timer : Rakip şampiyonların, ejderin, baronun sürelerini tutar bildirir (ejder ve barona gerek olmadığını biliyorum. hala olmasının sebebi bu toolun eski olması.)
Orb Tracker : Haritadaki tüm totemlerin sayacı olarak çalışır. Haritada görebildiğiniz alanlara atılan ancak ekranınızda o anda görmediğiniz totemlerin yerini de haritada size bildirir. (Kesin olarak yerini söyleyemez. Hangi çalıda, hangi duvarın arkasında olduğunu tahmini olarak işaretler genelde doğru çıkıyor)

İndirme Adresi :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Zip şifresi sorarsa 2023 yazın.

Ben sadece timerı kullanıyorum. açmak istediklerinizi launcherı açtıktan sonra işaretleyip maça girebilirsiniz direk. geri kalan bir ayar vb. yok hepsini toollar otomatik yapıyor. ayara ihtiyacınız olan tek şey eğer görselleri beğenmez ve düzenlemek isterseniz ayarlara girip renkleri,boyutları değiştirebilirsiniz.

Teşekkürler :)