LoL Zoe

MrHero

Ölmedim
Emekli
En iyi cevaplar
0

Screenshot_1.png

LoL Zoe

Merhaba arkadaşlar! Bugün size
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'de oyuna yeni gelecek olan Zoe adlı şampiyondan bahsedeceğim.

Yeni Şampiyon: Zoe
Screenshot_2.png

'e Üst Koridor şampiyonu Ornn'dan sonra gelecek şampiyonun geçen günlerde paylaşılan bir video ile Alacakaranlığın Sureti yani Zoe olacağı belli oldu. Okuduklarıma göre Zoe'nin oyunda farklılık yaratabileceği ve hasar oranının yüksek olacağı söyleniyor. Şampiyonda yüksek oranda kitle kontrol olacağını düşünürsek iyi bir Nişancı (ADC) ile güzel bir uyum yakalayacağını düşünüyorum. Ayrıca
'in videosuna göre oyuna Support yani Destek rolü olarak oyuna gelecek. Zaten özelliklerinden de bu belli oluyor. Zoe, oyuna 7.23 yamasında gelecek fakat gelmeden önce PBE (Açık Beta) sunucusunda test edilebilecek. Videoya bakarsak tam olarak Q, W, E ve R ve yetenek ismi olarak belirtilmiş olmasa da videoda görülen özelliklerinden bahsedeceğim:

Rakibi Uyutma Özelliği
Bu özellik kullanıldığında adeta rakip şampiyon ne yaptığını şaşırıyor. Eğer rakibinizin sıçrası yoksa yanınızdaki Nişancı ile kesmeniz çok kolay olacaktır. (Sizin ve rakibinizin durumuna bağlı olarak tabii)

Sıçrama Özelliği
Zoe, bu videodaki sıçrama özelliğiyle Ekko gibi şampiyonlara benzetiliyor. Bu özelliği Zoe'yi öne çıkaran özelliklerden bir tanesi.

Tam Olarak Belli Olmayan Pasifi Veya Yeteneği
Zoe 3 vuruş yaptıktan sonra devreye henüz belli olmayan pasifi veya yeteneği girecek.

Zoe Ultisi
Zoe, ultisinde ise rakipte bulunan sihirdar büyülerini çalabilecek.
'in paylaştığı videoda birden fazla sıçrama ise bu sebeple nasıl olduğu anlaşılıyor. Bu özelliği nedeniyle dereceli oyunlarda çok fazla yasaklanabilir, hatta dereceli maçlarda oynanmayacak hale bile gelebilir ama normal maçlarda çokça kullanılacağı kesin olarak gözüküyor.

Bu özellikler videodan varsayım olarak çıkarılan özellikler.
şampiyon özelliklerini paylaştığında hep birlikte nasıl olacağını göreceğiz.

Screenshot_3.png

Ben Destek rolü oynamadığım için bilemiyorum fakat yapılan yorumlara baktığımda bu şampiyonun çokça tercih edileceğini düşünüyorum fakat en son çıkan şampiyonlar Kayn ve Ornn'a baktığımızda şu anda çok tercih edilmediğini görüyorum. Hele hele Ornn. Bu şampiyonda böyle bir şey olmayacağını ümit ediyorum. Belki bu şampiyonu Orta Koridorda bile oynanırken izleyebiliriz. Destek olupta Orta Koridorda oynanan şampiyonlar da mevcut çünkü. Oyuna geldiğinde bunu göreceğiz. Tabii bunu sadece biz belirlemiyoruz. Şampiyona gelecek güncellemeler oynanıp oynanmayacağı ve nerede oynanacağı konusunda çokça etkili olacaktır. Şu an Türkiye sunucusu için sıralamaya baktığımızda en çok oynanan şampiyonlar Thresh ve Soraka olarak gözüküyor. Bende Zoe'nin bu şampiyonlar arasında yer alabileceğini düşünüyorum. Belki de şu ana kadar oyuna gelen en iyi Destek şampiyonu bile olabilir. Ayrıca
resmi Youtube kanalının paylaştığı şampiyon önizleme videosunu da aşağıya bırakacağım. Bunların dışında şampiyonun özellikleri sizce neler olabilir ve şampiyon hakkında ne düşündüğünüzü yorum olarak aşağıya bırakabilirsiniz.

Zoe - Şampiyon Önizleme Videosu

Evet arkadaşlar konumu okuduğunuz için teşekkürler! İyi Forumlar!

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence pasifi sihirdar büyülerini çalıyor ve ultisi geçit açan şu fantezik şey