CashTR
Ulaş Demirci / ShadeTR
- En iyi cevaplar
- 0
Lord Of Mine
Öncelikle merhaba dostlar, bilenler ve bilmeyenler olabileceği üzerine sunucumuz hakkında birkaç bilgi vermek isterim.
Lord Of Mine sunucusu Nisan ayında açılmış olup yönetim kadrosu yenilenerek varlığını sürdüren bir Hub(Çekirdek) sunucudur.
Sunucumuz Rabisu'nun referans olarak gösterdiği sunucu listesinde yer almaktadır.
Oyuncu sayımızın şu an istenilen fazlalıkta olmamasına rağmen sunucumuz varlığını sürdürmekte devam edecektir.
Yönetim kadrosu
IAways
Sunucu Sahibi
CashTR
Yönetici
Sevgili oyuncular, sunucumuz LordOfMine alt yönetim kategorisinde Rehber ve Moderatör alımı yapacaktır.Öncelikle merhaba dostlar, bilenler ve bilmeyenler olabileceği üzerine sunucumuz hakkında birkaç bilgi vermek isterim.
Lord Of Mine sunucusu Nisan ayında açılmış olup yönetim kadrosu yenilenerek varlığını sürdüren bir Hub(Çekirdek) sunucudur.
Sunucumuz Rabisu'nun referans olarak gösterdiği sunucu listesinde yer almaktadır.
Oyuncu sayımızın şu an istenilen fazlalıkta olmamasına rağmen sunucumuz varlığını sürdürmekte devam edecektir.
Yönetim kadrosu
IAways
Sunucu Sahibi
CashTR
Yönetici
Yapılan yetkili alımları canlı destek şartı ile olacağı için TeamSpeak3 üzerinden olmaktadır. Başvuru yapmak isteyenler TeamSpeak sunucumuz da Yetkili Başvuru odalarına girmeleri yeterli olacaktır.
İletişim Adreslerimiz:
TeamSpeak: ts3.lordofmine.com
WhatsApp: +1 587 200 4899 (Numara talkatone üzerinden olup çağrı ve smse kapalıdır.)