mesajıda diğerine 15 saniye sonra yolluyor bu skriptlerin looplulara aynanda uygulanmasını istiyorum
ama ben mesajı kicklemeden önce değil, kicklemeden 15 saniye önce göndermesini istiyorumwait 15 seconds
send "X" to all players
kick all players due to "X"
şimdi anladım teşekkür ediyorumLoop herkesi bir anda kontrol etmez, teker teker yapar.
Her kontrolden sonra 15 saniye bekliyorsun, o yüzden öyle bekletiyor.
ama ben mesajı kicklemeden önce değil, kicklemeden 15 saniye önce göndermesini istiyorum
şimdi anladım sayenizde teşekkür ediyorumSkripti iyice anlayamamışsın daha. Sadece waiti altına alacaksın. Loopun sırayla kicklediğini söyledim zaten. sadece sonuna "all players" ekleyip sıralaman yeterli.
command /ver <number> <player>:
trigger:
give %arg-1% to arg-2
number kısmını item olarak değiştir.şimdi anladım sayenizde teşekkür ediyorum
birde şu kodda hata alıyorum bunun nedeni nedir sizce?
%arg-1%' can't be added to a player because the former is neither an item type, an inventory nor an experience pointPHP:command /ver <number> <player>: trigger: give %arg-1% to arg-2
ama number olması lazım yoksa olmaz çünkü 2 isimli item mesela iron ingotnumber kısmını item olarak değiştir.
şimdi anladım sayenizde teşekkür ediyorum
birde şu kodda hata alıyorum bunun nedeni nedir sizce?
%arg-1%' can't be added to a player because the former is neither an item type, an inventory nor an experience pointPHP:command /ver <number> <player>: trigger: give %arg-1% to arg-2
command /ver <itemtype> <player>:
trigger:
give arg-1 to arg-2
ama number olması lazım yoksa olmaz çünkü 2 isimli item mesela iron ingot
peki burda ben iron ingotu nasıl yazarım /ver iron ingot player diyemi?arg-1'e sayı yazmışsın fakat bir sayıyı oyuncuya veremezsin.
PHP:command /ver <itemtype> <player>: trigger: give arg-1 to arg-2
ID olarak almıyor onu, o sadece bir sayı, onunla sadece kaçtane verebileceğini v.s ayarlayabilirsin.